Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jemnici slaví tři body domácí


Branky


18

Herálec dvakrát vedl, ale nakonec nemají ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V první desetiminutovce zkoušeli na jedné straně pozornost brankáře Axman s Tesařem, na druhé Veselský, ani jeden pokus nesplňoval podmínky jakéhokoliv ohrožení branky. Skóre otevřeli hosté. Ostrý centr prodloužil Koutný tak, že na zadní tyči měl Kadlec dostatek času i prostoru umístit hlavičku za bezmocného Kopečka - 0:1. Blízko srovnání skóre bylo Jemnicko po nedorozumění Okurky s Tichým, toho využil Axman a naběhl si na dlouhý pas za obranu, povedlo se mu přelobovat Tichého, Okurka však napravil svůj podíl na zaváhání a na brankové čáře odkopl míč do bezpečí. Souboj střídal souboj, obě mužstva volila spíše dlouhé míče a vynechávala záložní řadu. Jemnicko hrozilo především ze standardních situací, u jejichž exekucí se střídali Tesař s Křivánkem a posílali do vápna opravdu výborné centry. Poté Veselský nezachytil náběh Křivánka a ten po přesném pasu zvolil křížné zakončení proti vyběhnuvšímu Tichému. Přízemní střela skočila na hrbolatém terénu, přeskočila hostujícímu brankáři ruku a zamířila do protilehlého koutu branky, 33. minuta - 1:1. Úspěšný zákrok si Tichý připsal téměř ihned po rozehrávce, kdy sice zaspal při výběhu, ale Axman si předkopl balon a Tichý pak již byl na zemi včas. Z velké výšky padající merunu se snažil odpálit z první Niederhofer, nakonec se zamotal a upadl, čímž vznikl prostor pro Hamáka, táhl akci po lajně a poté přihrával pod sebe Boháčovi, ten si vylepšil reputaci centrem do vápna, který byl sice nepřesný, ale od obránce se odrazil k Uchytilovi, který pohotově v 38. minutě vrátil vedení Herálci, 1:2. Ke konci poločasu se odehrálo několik ostřejších zákroků na obou stranách a situace se začala hlavnímu rozhodčímu vymykat z rukou. Olej do ohně byl přilit ve 44. minutě. Za balonem mířícím do zámezí běželi Veselský s Křivánkem, hostující bek ho chtěl pokrýt a nechat na odkop, přistrčen se poroučel k zemi, a protože hlavní arbitr ani pomezní nepovažovali daný souboj jako přestupek, Křivánek poslal přihrávku na dobíhajícího Vacušku, který utaženým zakončením nedal Tichému šanci - 2:2. Do kabin se tak šlo při vyhrocené atmosféře za nerozhodného stavu.

Domácí po přestávce rozhodli

Jestliže v prvním poločase se především bojovalo, ale na začátku se našly i pasáže, které se daly označit jako slušný fotbal, druhé dějství už nabídlo pouze boj. Kopeček zásoboval Axmana rychlými a dlouhými výkopy, jeden z nich hlídal Černý a při snaze zahrát hlavou do náruče Tichého byl přistrčen Axmanem, hra se nepřerušovala a domácí střelec tak postupoval sám na branku, skvělým zákrokem se vytáhl Tichý a udržel nerozhodné skóre. Jemnicko bylo více na míči, vyprodukovat šanci však nedokázalo. Obrovskou šanci v nezáživné druhé půli měl Černý po rohu Boháče, na malé vápno si naběhl nikým neatakován a prudkou hlavičku stačilo umístit kamkoliv mimo střed branky, to se však stoperovi hostů nepodařilo a zařízení úplně minul. Šikovně mířený centr z rohového kopu si na malém vápně našel Axman, který přetlačil Skálu a z bezprostřední blízkosti překonal Tichého, 73. minuta - 3:2. Rozevřená obrana hostí svědčila rychlonohým křidelníkům Jemnicka, dvakrát se tak ještě vyznamenal Tichý, který zabránil definitivnímu rozhodnutí z kopačky nejprve Vacušky a poté i Křivánka. Závěr utkání se nesl ve velmi emočně vypjatém duchu, nejprve domácí zadáci udělali všechno pro to, aby strhli pronikajícího Hamáka jakýmkoliv způsobem. Kovář už při této situaci sahal po červené kartě za zbytečné oplácení, nakonec ji obdržel v 88. minutě. U lajny prohrál souboj s Křivánkem a nakonec ho seknul za druhou žlutou kartu. Po strkanici se rozehrávalo a k míči se dostal Kadlec, který ho chtěl vyvézt k poslednímu útoku, stejně jako Kovář předvedl bezmyšlenkovitý faul i Hošek a bez šance hrát balon přepálil Kadlece. 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Zápas s Hrálcem byl jako vždy hektický. Nicméně určitě zasloužené vítězství, neboť jsme na vytvořené šance byli lepší.

TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: Fotbal se dal sledovat přibližně půl hodiny, od začátku vzbuzovaly emoce rozhodnutí rozhodčích, vyvrcholení přišlo při vyrovnávací brance a druhý poločas už byl pouze boj. Bohužel jsme se nesoustředili na svoji hru a míče létaly vzduchem, když jsme si to dali po zemi, do vápna a šancí jsme se dostávali. Těžko však předpokládat, že ve vzduchu si naši útočníci, kteří mají jiné přednosti, než hlavičkové souboje, poradí s výborně hrajícím Koutským. Herně jsme se vyrovnali dalšímu týmu z úplné špice tabulky, ale opět nemáme nic. Byl to remízový zápas, Jemnicko nakonec bylo šťastnější. Nezbývá než zabrat na domácí půdě, věříme, že v páteční dohrávce dokážeme bodovat proti Budišovu a posuneme se blíže středu tabulky.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , L. Niederhofer [-] , R. Menčík [-] - M. Jindra [-] , P. Tesař [-] (62. M. Hošek [-] ) , D. Vacuška [-] , O. Tesař [-] , S. Křivánek [-] - M. Axman [-] (83. J. Kincl [-] ) , T. Süssenbek [-] -

TJ Sokol Herálec
J. Tichý [-] - V. Uchytil [-] , M. Boháč [-] (72. L. Sláma [-] ) , M. Kovář [-] , R. Holeš [-] , J. Skála [-] , P. Hamák [-] , R. Kadlec [-] , D. Okurka [-] (56. J. Štěrba [-] ) , O. Černý [-] , P. Veselský [-]

ŽK: 43. S. Křivánek , 59. M. Axman , 82. T. Süssenbek , 89. J. Kincl - 16. P. Hamák , 39. P. Veselský , 44. M. Kovář , 60. R. Holeš . ČK: 88. M. Kovář .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - FRYČ Vlastimil, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Milan Souček
Tip experta: výhra domácích

Jemnicku se doma daří a tři body si vzít nenechají.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích