4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec nestačil na Moravec


Branky


14. M. Černý , 19. P. Sodomka , 52. P. Juračka , 64. P. Sodomka (p.) - 22. M. Fejt , 23. O. Kapusta
16

Domácí o své výhře rozhodli v začátku druhého poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Před zápasem padala sněhová nadílka, kterou během zápasu nahradila nadílka gólová - 6 gólů a 3 neuznané určitě diváky v Moravci zahřály. Pro Kostelec šlo o další důležité utkání, kdy už potřebovali bodovat, Moravec chtěl jistě zlepšit dojem z minulého týdne.

 

Ale mohlo pro ně být zle, kdy Fejt hlavou překonal vahajiciho Černého, bohužel pro Kostelec, ale pomezni rozhodčí zvedl praporek. Domácí začali tlačit a přehrávat Kostelec hlavně po stranách a šli do vedení, kdy po chybě v rozehrávce utekl Sodomka, zaseknul dva hráče a centrem na zadní tyč vyzval ke skorovani hlavou M. Černého - 1:0. O chvilku později se domácí radovali znovu, kdy znovu Sodomka využil brejkove situace a po samostatném úniku překonal Vondru - 2:0. Dvě velké facky kostelecké probraly a začaly se dít věci i na druhé straně hřiště. Po rohovém kopu hlavou snížil Fejt - 2:1. O chvilku později si s dlouhým nákopem poradil Kapusta, jeho tečovaná střela skončila v domácí bráně a bylo srovnano - 2:2. Domácí hrozili po dlouhých autech a centrech, ale změnit skóre se jim nepodařilo. Větší šance měl Kostelec, po dalším rohovém kopu nezvládl skórovat úplně volný Šmahel. Votavovu krásnou střelu do tyče z dorážky dorazil Sova, ale opět pomezni zvedl praporek a rozesmutnil kostelecké. 

Domácí po přestávce rozhodli

Do druhého poločasu oba týmy vstupovaly s touhou vstřelit vítězný gól a blíže tomu od začátku poločasu byli určitě domácí. Dostali hosty pod tlak, po jednom z mnoha dlouhých balónů, který domácí hráč prodloužil do vápna a mezi spící obránce vletěl důrazně Juračka a vrátil domácím vedení - 3:2. Chvíli na to dostali míč do sítě znovu, ale mával se ofsajd. To byla další facka v úvodu poločasu a druhou přidal znovu Sodomka, tentokrát z penaltového puntíku po zvláštním zákroku, který viděl asi jen sudí Kubeš - 4:2. Tentokrát se Kostelec i přes velkou snahu oklepat nedokázal, domácí dostal pod tlak, ale vážnější šanci domácí nepřipustili a tak berou 3 body.



Ohlasy k zápasu



SK Kostelec
Michal Fejt (kapitán): Velká škoda. Dneska jsme si na body měli sáhnout.



Sestavy


TJ Moravec
P. Černý [-] - P. Sodomka [-] , D. Nobicht [-] , M. Černý [-] (80. P. Kudiovský [-] ) , F. Kovář [-] , J. Kachlík [-] (82. V. Tomek [-] ) , P. Červinka [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , V. Cícha [-] (58. M. Hanák [-] ) , F. Kudiovský [-]

SK Kostelec
M. Vondra [-] - O. Kapusta [-] , M. Sova [-] (67. J. Hájek [-] ) , M. Smejkal [-] , M. Votava [-] , D. Doležal [-] , V. Lukšů [-] (61. N. Semykras [-] ) , J. Šmahel [-] , M. Fejt [-] , L. Odehnal [-] , D. Hrubeš [-]

ŽK: 88. M. Černý - 59. M. Fejt , 62. J. Šmahel , 73. P. Tomášek .
Hráči zápasu: T. Smolík , P. Sodomka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - NEBOLA Jaroslav, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Holeš
Tip experta: výhra domácích

Moravec využije domácí prostředí, kde se mu daří a dovede zápas do zdárného konce.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích