I. Plhal 77.
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava veze tři body


Branky


16

Želetava byla v Radešínské Svratce šťastnějším celkem a do tabulky připisuje tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Domácí mohli otevřít skóre, ale Skryja po Peňázově pasu místo střely ještě nepřesně hledal Novotného. V 8. minutě obral Simandl o míče Janů a své sólo suverénně proměnil – 0:1. Chvíli na to měl na velkém vápně čas ke střele Pulkrábek, ale mířil vedle brány. Ve 20. minutě dotlačil po rohovém kopu míč za čáru Pacas a hosté vedli o dvě branky – 0:2. Domácí nesložili zbraně a pokračovali v aktivitě. Z toho rezultovala další Pulkrábkova rána, ale ani tentokrát Partl zasahovat nemusel. Poté mohl špatný Chrástův odkop potrestat Simandl, ale trefil jen tyč a následná Ondráčkova dorážka mířila nad bránu. Ve 39. minutě už se Partl zaskvěl, když parádně vytáhl Skryjovu střelu pod břevno.

Hosté si vedení pohlídali

Po pauze se z branky radovali hosté, ale jejich radost překazil praporek asistenta sudího. V 62. minutě mířil Skryja na zadní tyč, ale míč letěl těsně nad bránu. Chvíli na to zkoušel z úhlu Chrástovu pozornost Simandl. V 70. minutě si centr od Janů našel Plhal a hlavou snížil – 1:2. Hned na to šel zprava na gólmana Liška, ale trefil jen boční síť. V 85. minutě pálil Janů, ale Partl jeho pokus dokázal zneškodnit. V závěru měl ještě šanci Dvořák, ale z velkého vápna bránu netrefil.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Klukům toho není moc co vytknout. Snad jen to, že soupeře zadarmo pustíme do pohodlného vedení. Nesložili jsme zbraně a soupeře tlačili. Znovu můžeme žehrat na naši koncovku. Když už měla střela gólové parametry, tak se vytáhl gólman hostů. Náš výkon se mi líbil. Takhle musíme pokračovat dál a jednou se štěstí přikloní na naši stranu.

Sokol Želetava
Aleš Pacas (hrající trenér): V prvnim poločase byli herně lepší domácí,ale my jsme dokázali z několika jejich zavahani vytěžit dvě branky a nás naopak dvakrát podržel brankář. V druhé polovině se hra vyrovnala, ale zbytečně jsme inkasovalo a tak byl zápas až do konce otevřený. Naštěstí jsme už výhru ubojavali.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] (80. M. Šoustar [-] ) , J. Liška [-] (88. M. Blaha [-] ) , Š. Peňáz [-] , Z. Starý [-] , V. Skryja [-] , J. Máček [-] (60. I. Plhal [-] ) , V. Hudák [-] , J. Janů [-] , M. Šacl [-] (60. L. Dvořák [-] )

Sokol Želetava
J. Partl [-] - F. Kasáček [-] , A. Pacas [-] , M. Ondráček [-] (46. T. Veselský [-] ) , Z. Daniel [-] , V. Čurda [-] , M. Jičínský [-] (79. M. Poledna [-] ) , V. Jakeš [-] , Š. Vladeka [-] , T. Simandl [-] , M. Vrbka [-]

ŽK: 34. V. Čurda .
Hráči zápasu: J. Partl , A. Pacas .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BESEDA Petr - NOVÁK Kamil, LIŠKA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Holeš
Tip experta: výhra hostů

I když je RS doma silná, tak na Želetavu těsně stačit nebude.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů