M. Fiala 43.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany dokázaly vyhrát jedinou brankou


Branky


43. M. Fiala
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru poločasu dostal Fiala domácí do vedení

Valeč se po minulé výhře opět dostala na druhé místo před Koněšín. Domácí Rouchovany vytěžily z posledních tří zápasů pouze bod, a proto byli favority tohoto zápasu hosté, kteří dokonce neinkasovali ve dvou zápasech po sobě.Pro nás velice cenné vítězství. Trenér Rouchovan Pasterný řešil trvající problém, kde vzít hráče při absenci Poláška, Věžníka, Holoubka, Kaliny a Radima Škarabeli. Naštěstí pro domácí se poskládalo jedenáct hráčů a šlo se na to. Dařilo se jim bořit nebezpečné útoky Valče a z brejků několikrát ohrozili soupeřovu branku. Domácí Škarabela v bráně Rouchovany podržel. A v 43. minutě po rohu propasíroval míč za záda golmana bezbojácně hrající Marcel Fiala 1:0. Branka do šatny jistě domácí povzbudila.

Domácí si vítězství pohlídali

 Druhý poločas domácí tým obětavým výkonem mařil mírnou převahu hostů. V domácím dresu byly určitě hodně vidět domácí mladé pušky. Leč se hosté snažili, jejich marná snaha často končila u domácího brankáře Škarabeli. Prohra Valeče tak nabídla Třebenicím pětibodový trhák.



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Maša Jiří, hráč Rouchovan: Pro nás velice cenné vítězství. Valeč byla před utkáním jasným favoritem a my jsme mohli jen překvapit a to se povedlo. Dnes jsme makali jako jeden tým a a vzhledem k tomu, že jsme měli v sestavě 4 kluky dorosteneckého věku je dobrá naděje do budoucích let. Pochvalu si zaslouží celé mužstvo a hráčem utkání by měl být jmenován každý ze základní sestavy.

SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Po celé utkání jsme měli převahu,ale s minimem šancí.Domácí dobře bránili a my jsme se nemohli prosadit.Fotbal se hraje na branky a domácí jednu šťastnou vstřelili, proto mají tři body.



Sestavy


1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - P. Vala [-] , R. Havelka [-] , L. Ludvík [-] , P. Jelínek [-] - D. Fiala [-] , J. Dvořák [-] , M. Fiala [-] , P. Pachr [-] (90. J. Maša [-] ) - F. Horký [-] , T. Havelka [-]

SK Valeč
Z. Macek [-] - M. Kopuletý [-] (62. J. Žalkovič [-] ) , J. Pokorný [-] , J. Ludvík [-] , P. Chládek [-] - M. Chytka [-] , D. Procházka [-] , J. Sirota [-] , D. Cabejšek [-] - M. Veselý [-] , M. Ludvík [-]

ŽK: 32. R. Havelka , 65. M. Fiala , 70. P. Jelínek - 22. J. Pokorný , 67. J. Ludvík .
Hráči zápasu: M. Fiala - J. Pokorný .
Místo: Rouchovany. Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.