0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Dukovanech bez branek


Branky


13

Dukovany doma ztratily dva body a Rapotice jim odskočily na rozdíl třech bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

První poločas začal ve vysokém tempu na obou stranách a diváci si od začátku užívali atraktivní fotbal. Obrany obou mužstev byly téměř stoprocentní, a tak nebylo lehké vytvořit si gólovou šanci. První velká šance přišla až ve 30. minutě a chybělo málo, abychom viděli gól sezóny. Po autu dostal skákavý balón Havlík posunul si ho na středu těsně za půlící kruh a asi ze 40 metrů vyslal pumelici směrem k domácí bráně, střela však skončila na spojnici brankové konstrukce. Domácí hrozili zejména z rohů a standardních situací, se vším si však dokázala poradit obrana společně s brankářem Šenkýřem, který si počínal velmi jistě. Další golová příležitost pro Žďár přišla těsně před poločasem, kdy Musil krásnou přihrávkou mezi obránce vysunul Viliše, ten však v samostatném nájezdu selhal a trefil pouze domácího brankáře.

Ani po přestávce branka nepadla

I ve druhém poločase se v nastoleném tempu pokračovalo. Asi v 60. minutě přišla největší příležitost Dukovan, kdy se po rohovém kopu ve skrumáži před Šenkýřem dostal první k míči jeden z domácích útočníků, z malého vápna však trefil pouze tyč a následné dorážky se hostím podařilo zablokovat a míč uklidit do zámezí. Nadále se hrálo nahoru dolů, s přibývajícím hustým sněžením se však snižovala kvalita a vyložené šance jsme se tak nedočkali. Posledních 20 minut se již dohrávalo na slušné sněhové pokrývce, a tak možná největší výhrou pro obě mužstva bylo, že se nikdo nezranil.



Ohlasy k zápasu



FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Jsem za kluky rád, jak se všichni se zápasem poprali. Škoda jen že tam Jirkovi nepadla jeho bomba z dálky, remíza je ale asi spravedlivá a my si tak odvážíme velmi cenný bod ze hřiště, kde se příliš často neboduje. I přes nepřízeň počasí domácím patří pochvala za krásně připravený trávník.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - J. Fojtášek [-] , M. Novák [-] , Z. Holoubek [-] (77. O. Horák [-] ) , M. Holoubek [-] , J. Černý [-] , A. Dúcký [-] (65. R. Čapoun [-] ) , M. Tofl [-] , D. Viklický [-] , O. Jacko [-] , Š. Pelán [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - V. Frieb [-] , D. Kulhánek [-] (78. F. Chroustovský [-] ) , P. Viliš [-] , P. Klouda [-] (88. M. Pelikán [-] ) , D. Musil [-] , O. Růžička [-] , P. Machatka [-] , Z. Peňáz [-] , J. Havlík [-] , M. Blažíček [-]

ŽK: 30. M. Tofl , 45. Š. Pelán , 90. J. Fojtášek - 58. V. Frieb .
Hráči zápasu: Š. Pelán - J. Havlík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: JANOVSKÝ Aleš - ŠRÁMEK Zdeněk, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Dominik Musil
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu říct nic jiného než naši výhru. Ačkoliv to bude velmi těžký zápas, tak pevně věřím, že se nám povede urvat vítězství.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích