4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Toman hattrickem zajistil Počítkám tři body


Branky


15. F. Toman , 18. F. Toman , 76. P. Večeřa , 79. F. Toman - 36. V. Skryja , 66. J. Liška
12

Domácí byli lepší v pokutových územích a po boji berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hned v úvodu se zaskvěl Hořínek, který vytáhl Pulkrábkovu technickou střelu a poradil si i s Plhalovou dorážkou. V 15. minutě napřáhl ke střele F. Toman, míč se otřel o hostujícího beka a zaplul za Chrásta – 1:0. Chvíli na to centr z levé strany hřiště našel hlavu střelce první branky a domácí vedli o dva góly. Hosté signalizovali jasný ofsajd, ale sudí Krejčí praporek nezvedl – 2:0. Poté Hořínek vyrazil těžký tečovaný centr nad bránu a z následného rohu Plhal přestřelil. Hned na to střílel Halámka v dobré pozici mimo bránu hostů. V 36. minutě chybovala domácí obrana, V. Skryja obešel gólmana a do prázdné brány upravil skóre – 2:1. Poté Pulkrábek vysunul Šacla, který parádně našel Plhala, ale jeho hlavička mířila těsně vedle.

Domácí si vedení pohlídali

Po pauze se domácí soustředili na obranu. Hosté měli pár závarů, ale míč za brankovou čáru neprotlačili. V 66. minutě si Šaclův centr našel na zadní tyči Liška a vyrovnal – 2:2. Hosté se hnali za třetí brankou, ale v 76. minutě napálil Večeřa ze třiceti metrů míč a jeho střela skončila k překvapení všech v šibenici hostující brány – 3:2. Tři minuty na to si našel míč po autovém vhazování F. Toman a střelou z malého vápna dokonal hattrick – 4:2. Poté byl ve vápně faulován Plhal, ale píšťalka sudího Kubeše zůstala němá.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček (vedoucí): Na hodně těžkém terénu se hrál spíše bojovný fotbal. V závěru jsme šťastně rozhodli krásnou střelou a díky tomu máme tři body. Musím kluky pochválit za přístup k zápasu a bojovnost. S takovým nasazením musíme hrát i další zápasy.

FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Prvních třicet minut jsme prospali a stálo nás to zápas. Když už jsme se pracně dostali k vyrovnání, tak domácí hráč napálil míč tak, že neuvěřitelně skončil v šibenici. Rozhodlo se ve vápnech a tam byli domácí rozhodnější. Herně na tom nejsme zle, ale trápí pořád nás koncovka. Musíme zvýšit důraz v obou pokutových územích, jinak nemáme šanci.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
J. Hořínek [-] - M. Landsman [-] , L. Sláma [-] , P. Hájek [-] , O. Toman [-] - P. Beneš [-] (64. P. Večeřa [-] ) , J. Mašek [-] , O. Zajíček [-] (54. M. Kotík [-] ) , F. Toman [-] - R. Halámka [-] - D. Bednář [-]

FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - D. Novotný [-] (79. Z. Starý [-] ) , M. Pulkrábek [-] , Š. Peňáz [-] , I. Plhal [-] , V. Skryja [-] , J. Máček [-] (46. J. Liška [-] ) , V. Hudák [-] , J. Janů [-] , M. Šacl [-] , L. Dvořák [-] (46. P. Lhoták [-] )

ŽK: 89. J. Mašek - 79. V. Skryja .
Hráči zápasu: J. Hořínek , M. Landsman , F. Toman - V. Skryja .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KUBEŠ Petr - KREJČÍ Vlastimil, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Dominik Musil
Tip experta: remíza

Souboj o týmů, který se nachází na spodku tabulky. Tento zápas bude spíš bojovný a proto skončí remízou.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů