M. Hošek 15.
V. Toman 38.
P. Tesař 89. (p.)
3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko přetlačilo Budišov


Branky


15. M. Hošek , 38. V. Toman , 89. P. Tesař (p.) - 43. R. Pavlatovský , 47. M. Blatný
13

Penalta v samotném závěru rozhodla o výhře domácích. Hosté hráli hodinu v oslabení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Od samého začátku bylo vidět, že domácí chtějí mít územní převahu, a to se také potvrzovalo. Nejprve se zkoušel prosadit Axman, ale po jeho obstřelu vyběhnutého brankáře skončil míč těsně vedle. Poté z rohu mířil nad hlavou Toman. V 15. minutě po rychlé akci na pravé straně si na centr naběhl Hošek a se štěstím prostřelil Bajera - 1:0. To probralo hosty. Ti se začali na pomale zasněžovanějším hřišti lépe pohybovat a vytvářet si i náznaky šancí. Především Blatný dělal obraně domácích nemalé problémy. Komplikace pro hosty přišla po půl hodině. Unikajícího Axmana musel před vápnem faulovat Hrádek a uviděl tak červenou kartu. Ve 38. minutě se po rohovém kopu a propadlém míči na zadní tyč prosadil domácí Toman - 2:0. Ve 43. minutě mohli jít domácí do brejku. Ovšem hosté po odebrání míče předvedly rychlý kontr. Sedláček pak vysunul kolmicí Pavlatovského a ten křížnou střelou snížil - 2:1.

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle byla sněhově čím dál bělejší. Šok pro domácí nastal hned ve 47. minutě, kdy po několika chybách v obraně si nechali vyrovnat Blatným - 2:2. To se projevilo na herní pohodě domácích. Chvílemi nebylo vůbec znát, že hosté hrají o hráče méně. Díky dvěma výborným zákrokům Kopečka tak zůstával remízový stav. Až v poslední čtvrt hodině se Jemnicko opět dostalo do tlaku. Jenže Tesař, Axman a ani Bastl své možnosti neproměnili. Hosté po bojovném výkonu si sami pomohli ke ztrátě bodů. V 88. minutě zbytečně faulovali Axmana ve vápně a nařízenou penaltu proměnil ve tři body Tesař Pavel - 3:2.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Zápas pro nás začal dobře. Ovšem vyloučení nám spíše uškodilo. Hosté se na stále těším hřišti lépe pohybovali a nás srážela zbrklost a nepřesnost. Musím ale tým pochválit, že na konci zápasu jsme přeci jen výsledek dostat na svoji stranu.

FC Budišov - Nárameč
Matěj Sedláček (hráč): Ohlas k utkání, Od 30. minuty jsme hráli o deseti lidech bez vyloučeného Hrádka. I přesto jsme dokázali vyrovnat na 2:2 boužel jsme dostali gól na konci utkání z pokutového kopu a domácí berou všechny tři body. Klukům děkuji za velice týmový, bojovný a organizovaný výkon.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Vacuška [-] , Z. Koutný [-] , R. Menčík [-] (60. L. Niederhofer [-] ) , M. Hošek [-] - O. Tesař [-] , V. Toman [-] (46. T. Bastl [-] ) , P. Tesař [-] , S. Křivánek [-] - T. Süssenbek [-] , M. Axman [-] -

FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - R. Vašíček [-] , R. Pavlatovský [-] , T. Svoboda [-] (72. O. Doležal [-] ) , M. Blatný [-] , R. Hrádek [-] , O. Mucha [-] , M. Sedláček [-] , D. Hibš [-] , T. Nováček [-] , M. Kolda [-]

ŽK: 79. T. Bastl , 81. P. Tesař - 39. T. Nováček . ČK: 30. R. Hrádek .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: TERBER Ondřej - HANZL Daniel, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Dominik Musil
Tip experta: výhra domácích

Jemnicko na domácím hřišti ztrácí velmi málo bodů, a proto v tomto zápase zvítězí.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza