Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšínu stačil k výhře první poločas


Branky


23. P. Malý , 39. P. Malý , 40. P. Malý , 42. Š. Dvořák , 45. P. Malý , 64. M. Ševčík - 75. P. Malec
0

Fotbalisté Koněšína si s chutí zastříleli proti béčku Trnavy. Hlavně díky skvělému prvnímu poločasu a skvělé mušce kanonýra domácích Pavla Malého. Kanonýr domácího celku dal v první půlce čtyři branky a celkově jich má na svém kontě již devatenáct!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vymalováno už během první půle…

Zraněními a absencemi zdecimovaní hosté přijeli do Koněšína v hodně improvizované a poslepované sestavě. Museli tak vypomoci dobrovolníci z řad „kooperujícího“ Rudíkova. Propastný rozdíl v tabulce nebyl zpočátku na hřišti znát. Hosté neměli co ztratit, domácí pak k zápasu přistoupili trochu ledabyle. I tak si Koněšín vytvořil zkraje dvě dobré příležitosti, Doležal v brance hostů ale svůj tým podržel. Až v polovině prvního dějství kapituloval. Trestný kop Karáska z půlky hřiště našel Malého a ten se prosadil poprvé – 1:0. Trnava pak v dalším průběhu měla dvě velmi slušné šance, ale i Hůlka v brance domácích taky své spoluhráče podržel. V poslední pětiminutovce ale přišla gólová smršť…nejprve se Malý přihrávkou od Dvořáka dostal za obranu a tváří v tvář brankáři mu nedal šanci - 2:0. Hned po rozehrání a následné ztrátě míče se situace opakovala jako přes kopírák – 3:0, aby si chvíli nato oba aktéři své role vyměnili a tak se i Dvořák zapsal po delší době do listiny střelců – 4:0. V poslední vteřině využil Malý chybného výhozu hostujícího brankáře a zvýšil tak do prázdné na poločasových 5:0.

 

 

Brankostroj domácích se zadrhl

  Druhá půle už tak bohatá na branky nebyla, ale šancí si i tak oba týmy vytvořili za ideálního fotbalového počasí dostatek. Jenže hosté i v těch nejjasnějších situacích dokazovali, proč se střelecky trápí. Po vystřídání čtyřgólového Malého po hodině hry už domácí polevili. I tak se střídající Ševčík po pěkné a vypracované kombinační akci a finální přihrávce od dnešního nahrávače Dvořáka dostal do zakončení, ve kterém se nemýlil – 6:0. Čestného úspěchu se hosté přece jenom dočkali, když se čtvrt hodinky před koncem z dorážky ve vápně prosadil kapitán Malec -6:1. Jednalo se už ale jen o kosmetickou úpravu, která už neměla vliv na držitele tří bodů z tohoto zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér: V prvním poločase jsme nehráli úplně podle mých představ. Hosté nám ale v jeho závěru svými chybami doslova darovali pětigólový náskok. Ve druhém poločase už jsme mohli hrát v klidu a k vidění tak byla na obou stranách řada nevyužitých šancí…body ale samozřejmě bereme, ty se počítají vždycky.

FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér: Děkuji hráčům obou mužstev, že si frustraci z katastrofálního výkonu rozhodčího Neumanna nevybíjeli mezi sebou.Kvalitní hra domácího celku byla nad naše síly. Bez blbé podpory rozhodčího, by jsme je dokázali určitě více potrápit.



Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - L. Konečný [-] (46. Z. Řezáč [-] ) , J. Pospíšil [-] , M. Pokorný [-] , L. Karásek [-] - T. Konečný [-] , T. Sýkora [-] (61. D. Dvořák [-] ) , J. Chalupa [-] (80. M. Loukota [-] ) , M. Svoboda [-] - P. Malý [-] (60. M. Ševčík [-] ) , Š. Dvořák [-]

FK Rudíkov B
L. Doležal [-] - P. Malec [-] , L. Ondračka [-] , T. Klíma [-] , D. Jensen [-] (46. M. Jaša [-] ) - V. Šula [-] (46. P. Trnka [-] ) , J. Vlčan [-] , P. Janeček [-] , M. Pitor [-] - M. Mezlík [-] , M. Ošmera [-]

ŽK: 38. L. Karásek - 22. M. Pitor , 36. M. Mezlík , 60. M. Ošmera .
Hráči zápasu: Š. Dvořák - P. Malec .
Místo: Koněšín. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.