1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Hrotovic B rozhodl Dufek


Branky


0

Radkovice po minulé jasné domácí výhře nad Rapoticemi, tentokrát prohrály s rezervou Hrotovic díky brance v závěru utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Radkovice rychlá branka hostů nezlomila

V minulém kole si Hrotovice vyšláply na druhý tým tabulky Koněšín a chtěly tak pokračovat na vítězné vlně i v Radkovicích. Ve velmi slepené sestavě nastoupili Radkovští hráčí proti hostům z Hrotovic, kteří šli do vedení hned ve 2. minutě zásluhou Davida Floriána 0:1. Vyrovnání zařídil ve 21. minutě krásnou střelou výborně hrající Václav Štolz který dělal po celí zápas soupeři velké problémi 1:1.Od vyrovnávací branky měli velkou převahu domáci avšak jasné tutovky zustali bez proměnění. 

O výhře Hrotovic rozhodla branka v závěru

 Druhý poločas  se hra vyrovnala a chvilemi měli dokonce hosté  mírnou převahu. V 83. minutě padla po chybě domácího brankáře Miroslava Hrušky, kterou potrestal Josef Dufek 1:2. Závěr utkání si hosté pohlídali a domácí , již do žádné šance nepustili. Všechny body tak putují do nedalekých Hrotovic.



Ohlasy k zápasu


SK Radkovice
Míča Jiří, trenér: Už mě nebaví stále opakovat že musíme proměňovat šance. Je to v každém zápase. Soupeři mají za celý zápas dvě až tři šance a promění. Mi jich máme zdaleka více a trápíme se. Pak nás to stojí zbytečné ztráty bodů a těch jsme tímto způsobem darovali hodně.

Sokol Hrotovice B
Virgl Martin, brankář: Prvních deset minut bylo vyrovnaných, potom jsme polevili a domácí dokázali vyrovnat. Ze začátku druhé půle nás domácí zatlačili, ale po naší brance jsme si už vítězství vzít nenechali.



Sestavy


SK Radkovice
M. Hruška [-] - J. Malý [-] , V. Štolz [-] , T. Růžička [-] , L. Hofman [-] - A. Macháček [-] , R. Odstrčil [-] , R. Roupec [-] (63. L. Štolz [-] ) , M. Nováček [-] - V. Zahradník [-] (90. L. Kočí [-] ) , L. Pekárek [-]

Sokol Hrotovice B
M. Virgl [-] - M. Horák [-] , J. Dufek [-] , J. Kučera [-] (63. D. Denemarek [-] ) , M. Škoda [-] - V. Škoda [-] , O. Dobrovolný [-] , F. Pekárek [-] , J. Čtvrtníček [-] - T. Hadraba [-] (75. M. Salák [-] ) , D. Florian [-] (69. J. Virgl [-] )

ŽK: 53. L. Hofman , 75. M. Nováček , 81. V. Štolz - 45. F. Pekárek , 76. V. Škoda , 81. M. Horák .
Hráči zápasu: V. Štolz - D. Florian .
Místo: Radkovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.