0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kralicích gól nepadl


Branky


0

Pyšel si přivezl z Kralic zlatý bod, protože při jejich střeleckém trápení je asi remíza maximum. Ve čtyřech z pěti zápasů, svěřenci trenéra trenéra Šubrta nedokázali vstřelit ani jeden gól. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nepřinesla žádný gól

Kralice chtěly odčinit domácí vysokou porážku od vedoucích Třebenic. Soupeř na to byl ideální. Pyšel totiž již pět kol nevyhrál a jejich největším problémem je koncovka.  Začátek utkání se nesl ve vzájemném oťukávání soupeřů v němž měli hosté z Pyšele mírně navrch. Jedinou vážnější šanci první půle měli domácí, ale Kopeček zakončoval pouze do náručí golmana hostí.

Druhý poločas pokračoval nevalnou úrovní

V druhé půli dokázali domácí vystřídáním oživit hru směrem dopředu. Hlavně Elicer se dokázal několikrát dostat přes obranu hostí, gólu se však nedočkal. Ofenzivní hráči hostí se nenechali zahanbit a také několikrát ohrozili Krčála v bráně domácích, ten však všechny šance zastavil. Největší šanci utkání tak měl domácí Kopeček, ale jeho střela skončila pouze na tyči. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou a dělbou bodů.


Ohlasy k zápasu


FC Kralice n.Oslavou
Krčál Adam, brankář: Průměrná hra a vyrovnaný zápas skončil remízou, která nás může velmi mrzet, ale ve hře jsou další body o které se popereme.

TJ Sokol Pyšel
Šubert Martin, trenér: Zápas byl vyrovnaný na obou stranách, málo fotbalové krásy. Remíza byla spravedlivá, protože šance byly sporadické.



Sestavy


FC Kralice n.Oslavou
A. Krčál [-] - M. Dymáček [-] , E. Dračka [-] (46. D. Elicer [-] ) , P. Němec [-] , T. Chadim [-] - J. Kopeček [-] , D. Tomek [-] , J. Chadim [-] , M. Peťa [-] - M. Tomek [-] , A. Kabátek [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - L. Tůma [-] , M. Štrosz [-] , J. Hejátko [-] , R. Šoukal [-] - D. Šabacký [-] , P. Dvořák [-] (57. M. Kubín [-] ) , D. Kudrna [-] , I. Nováček [-] - O. Tůma [-] , J. Nestr [-]

ŽK: 38. I. Nováček .
Hráči zápasu: A. Krčál , D. Elicer - L. Teplý , R. Šoukal .
Místo: Kralice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.