3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel si vyšlápl na vedoucí Třebenice a vyhrál


Branky


0

Největším překvapením 13. kola byla bezesporu prohra vedoucích Třebenic na hřišti předposledního týmu z Pyšel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pyšel zaskočil lídra dvěma góly

Pyšel zažívá v poslední době nevydařené období. Šest kol již neví co je výhra a hlavně se střelecky trápí. Ve čtyřech z pěti zápasů totiž vůbec neskórovaly. Navíc k nim přijel lídr tabulky Třebenice, které vyhrály posledních pět zápasů a z posledních tří mají impozantní skóre 20:1. Zápas však začal šokem pro hosty, kdy se v 7. minutě prosadil domácí David Šabacký a bylo to 1:0. Třebenice se z gólu nepoučily a myslely si, že se soupeř porazí sám. Domácí však byli při chuti, což potvrdil ve 30. minutě Dalibor Kudrna a domácí tak senzačně vedli 2:0. Zbytek poločasu už branku nepřinesl a tak se odcházelo do šaten za překvapivého vedení domácích.

Jan Nestr se v závěru postaral o senzační výhru domácích

Do druhého poločasu vstoupili hosté o něco aktivněji a odměnou jim byla snižující branka na 2:1, kterou dal v 64. minutě Kamil Řezáč. V 74. minutě se favorizovaným Třebenicím podařilo vyrovnat zásluhou Pavla Vrby 2:2. Zdálo se, že by přece jen lídr tabulky nakonec otočil výsledek a vydoloval všechny body, ale opak byl pravdou. V 87. minutě si zpracoval dlouhý pas na prsa Jan Nestr a rozhodl o senzační prohře Třebenic 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Šubrt Daniel , trenér: Dneska to byla zasloužená výhra, soupeř nás asi hodně podcenil.




Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - L. Tůma [-] , D. Šubert [-] (83. T. Němec [-] ) , L. Šoukal [-] , R. Šoukal [-] - L. Kadlec [-] , O. Tůma [-] , D. Šabacký [-] , D. Kudrna [-] - J. Nestr [-] (90. P. Dvořák [-] ) , M. Kubín [-]

Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - M. Furiš [-] , M. Machát [-] , M. Ondráček [-] , V. Fiala [-] (63. L. Buchal [-] ) - J. Bárta [-] , K. Řezáč [-] , P. Smilek [-] , J. Fiala [-] - P. Vrbka [-] , T. Ondráček [-]

ŽK: 50. M. Kubín - 54. V. Fiala .
Hráči zápasu: J. Nestr - A. Nykl .
Místo: Pyšel. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.