1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Budišov B bodoval v Hrotovicích B


Branky


0

Budišov B i s prázdnou hráčskou lavičkou dokázal vybojovat cenný bod ze hřiště rezervního týmu z Hrotovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrotovice skórovaly z mnoha šancí jen jednou

Hrotovice B se po dvou vyhraných kolech vydrápaly do klidného středu tabulky, za to Budišov si v posledních šesti zápasech připsal pouze jednu výhru a začíná se pomalu namáčet do sestupových vod. Proto případná výhra by se jim enormě hodila. Hosté přijeli do Hrotovic pouze v jedenácti lidech, bez možnosti střídání. Snažili se hlavně vycházet ze zabezpečené obrany. Domácí několik příležitostí nedokázali využít, ale ta ze 22. minuty se přece jen ujala. To si mezi obranu na hranici ofsajdu naběhl Tomáš Hadraba, který úspěšně přeloboval brankáře Jana Sedláčka a dostal domácí do vedení 1:0. Potom měli domácí další šance na zvýšení skóre, ale v cestě jim stála jejich chabá koncovka, která je trápí celou podzimní část.

Hosté trestali domácí střeleckou mizérii

Ve druhém poločase se domácí snažili o uklidňující branku, ale jak vyzrát na obranu hostů v čele z brankářem Sedláčkem Hrotovice nepřišli. V brance domácích se musel občas nudit kapitán Martin Virgl. Nejspíš proto jej v 71. minutě potkala nemilá věc. Z ojedinělé akce hostů se dostal k míči Matěj Sedláček, jehož  skákavou střelu z 25 metrů nedokázal zneškodnit domácí brankář, kterému balón propadl do sítě 1:1. Domácí už mnoho času na získání vedení neměli, protože se opravdu střelecky trápili. A tak skončil zápas remízou, ze které měli radost pouze hosté.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: Pro hosty je určitě remíza dobrá, co se dá dělat, když nedáváme góly. Nemáme žádného koncového hráče, nedáme za zápas víc jak dvě branky.

FC Budišov - Nárameč z.s. B
Sedláček Jan, asistent trenéra: Opět jsme měli problémy se složením základní jedenáctky. Soupeř byl výrazně lepší a na hřišti dominoval, ale my měli více štěstí. Podařilo se nám z ojedinělé šance vyrovnat a získat pro nás velmi důležitý bod.



Sestavy


Sokol Hrotovice B
M. Virgl [-] - J. Dufek [-] , J. Čtvrtníček [-] , V. Škoda [-] , O. Harant [-] - Z. Bláha [-] , D. Florian [-] , J. Kučera [-] (65. D. Denemarek [-] ) , M. Horák [-] - O. Dobrovolný [-] , T. Hadraba [-]

FC Budišov - Nárameč z.s. B
J. Sedláček [-] - A. Rybníček [-] , M. Koš [-] , O. Doležal [-] , P. Doležal [-] - V. Beránek [-] , D. Pavlíček [-] , O. Kazda [-] , J. Kazda [-] - M. Šmíd [-] , M. Sedláček [-]

Hráči zápasu: J. Dufek - M. Sedláček .
Místo: Hrotovice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.