Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přibyslav schytala desítku!


12

Ani ve snu se nikomu nezdálo o dvouciferném výsledku. Ve 24. kole AGADOS krajského přeboru mužů přijela do Vrchovina arény SK Přibyslav a schytala od domácí juniorky pěkný debakl. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Průběh první půle nevypadal jako jednoznačný. Sice již ve 2. minutě poslal za přispění teče obránce do vedení domácí Chytrý střelou k tyči - 1:0. Do 20. minuty už to bylo o tři branky, protože se dvakrát trefil mladíček Boušek, nejprve parádní bombou z hranice šestnáctky a poté po centru hlavou propadl míč gólmanovi do sítě. Hosté však mohli také po dvou brejcích skórovat, ale nebyli tak efektivní, jako soubor trenéra Follprechta a to rozhodlo. Navíc ještě do přestávky se mohutným výskokem prezentoval v malém vápně po rohu stoper Švanda, který navýšil poločasové skóre na 4:0.

 

Druhý poločas

Po přestávce již na hřišti existovalo pouze jediné mužstvo, hosté dělali chyby a domácí Šmída dvakrát trestal, když navýšil rozdíl ve skóre na šest branek. To všichni na stadionu již věděli o obratu našich hokejek ve Finsku v zápase o bronz a kluci na hřišti si to vzali k srdci. Domácí do konce zápasu přidali ještě čtyři banány. na kterém se podíleli dvěma zářezy střídající Hlaváč, dále po gólu přidali Slavíček a Sytař. A byl na světě rekordní výsledek, ten držel do neděle tým TJ Dálnice Speřice, který porazil v 19. kole SK Kovofiniš Ledeč n/S. 8:0.    ZASLAL: ROMAN WOLKER

 



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
Trenér Follprecht: "Po třech prohrách jsme nutně potřebovali vyhrát a celkově zlepšit projev týmu. Od začátku byla vidět chuť a touha po solidním výsledku. První půle dle hry vypadala dobře, nicméně jsme si v kabině museli vyříkat několik lehkomyslných chyb v obraně a apelovali, abychom i druhý poločas odehráli se stejnou chutí v útočné fázi. To se povedlo a i díky střídajícím hráčům jsme předvedli několik pěkných akcí. Kluky musím pochválit hlavně za elán a hladovost, s jakou jsme odehráli druhou půli. Doufejme, že si to přeneseme i do zbývajících dvou utkání a odčiníme jinak ne moc povedené jaro a přitáhneme zpět do arény diváky. Čeká nás například derby s Novou Vsí, ale to předbíhám. Díky právě nim každá výhra chutná o hodně více, žel v této době jich cestu na stadion moc nenachází, ale těm kdo přišel, tak děkujeme za jejich přízeň".




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - P. Sytař [-] , A. Boušek [-] (60. R. Hlaváč [-] ) , M. Šmída [-] , L. Slavíček [-] , R. Blažíček [-] (60. M. Kutra [-] ) , P. Blažíček [-] (74. F. Němeček [-] ) , T. Švanda [-] , J. Veselý [-] (60. V. Dobrovolný [-] ) , D. Bača [-] , J. Chytrý [-] (60. V. Veselý [-] )

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Imramovský [-] (29. J. Prchal [-] ) , J. Vopršal [-] , M. Ondra [-] - L. Vykoukal [-] , F. Bačkovský [-] , M. Průža [-] , J. Sibera [-] , M. Krčál [-] (66. D. Wasserbauer [-] ) - A. Vostál [-] (76. R. Havlíček [-] ) , T. Krečman [-] -

ŽK: 17. J. Chytrý , 50. P. Blažíček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KŘÍŽ Jan - DOSKOČIL Pavel, PORUPKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích