Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trnava B po domácí prohře přezimuje na posledním místě


0

Fotbalisté Trnavy B prohráli po divokém zápase s Radkovicemi a nyní ztrácejí na předposlední tým tabulky pět bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaromír Pekárek vrátil hostům vedení těsně před pauzou

Zápas začali domácí vlažně.Jan Hlůšek se ještě viděl v kabině, když hostující útočník vyrazil kolem něj přímo na trnavského brankáře Doležala. Ten vyběhl a následná srážka vypadala hodně blbě. Naštěstí se oba hráči postavili. Rozhodčí Čejka nechal situaci bez reakce. Klasická událost, kdy mají obě strany na řešení svůj názor. Chvíli po té v úplně stejné situaci, tentokráte přes Tomáše Malého se penalta pískala. Je vidět, že oba zmínění hráči fotbalu příliš nedají a jejich reakce na dění na hřišti tomu odpovídají. Penaltu hosté proměnili Jaromírem Pekárkem, a tak 0:1 v páté minutě, to byl ideální start pro Radkovice. Domácím to rozhodně nevyhovovalo a celý tým Trnavy začal pracovat na vyrovnání. Chybělo hodně málo, aby střela z třiceti metrů od Ondračky skončila v horním růžku branky hostí. Co nepadlo teď, padlo za chvíli. Pavel Malec zpracoval přihrávku na hranici šestnáctky a podél brankáře hostí zakončil 1:1. Domácí měli územní převahu. Radkovice útočily z brejků, což domácím krajním obráncům dělalo potíže. Naštěstí pro domácí, stopeři Vojta Buďa a Mirek Pitor zvládali uhasit vzniklé problémy. Bohužel chybička trnavského brankáře nabídla ve 43. minutě jasnou šanci hostům a tou Jaromír Pekárek nepohrdl. 1:2 a poločas.

 

Hattrick si připsal Jaromír Pekárek

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jak první. Domácí se tlačili na půlku hostí a ti naopak zkoušeli brejky utkání rozhodnout. V 52. Minutě se do souboje dostal na půlce Pavel Malec s Alešem Macháčkem. Hráč Radkovic dokázal souboj ustát a ať se Pavel Malec snažil sebevíc, nedokázal zabránit střele, která skončila v domácí síti. Stav 1:3 domácí rozhodně nezlomil. Tři minuty poté, se ke svému prvnímu sólu nadechl Miloš Mezlík, teda od půlky v brejku, to nikdo nečekal. 2:3. Co je to platné, když chvíli na to zvýšili hosté Jaromírem Pekárkem na 2:4. A domácí to opět nezlomilo. Miloš Mezlík se nadechl podruhé, 3:4. Tak to byl velký boj. Hra byla stále stejná. Domácí tlačili a Radkovice čekali na brejky. Když jim těsně před koncem zápasu jeden vyšel díky Aleši Macháčkovi, bylo rozhodnuto. Celý tým Trnavy si zaslouží velkou pochvalu. Tolik bojovnosti se jen tak nevidí. Bohužel na soupeře nestačili ani tentokrát.

 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov B
Ondračka Luděk, trenér: Třikrát jsme v průběhu zápasu dotahovali a stejně to nestačilo. Naše sestava je stále poznamenána nemocemi. Pět hráčů mimo hru je hodně. Tentokrát ten zbytek dokázal, jak se umí o body porvat.




Sestavy


FK Rudíkov B
L. Doležal [-] - T. Klíma [-] , T. Malý [-] , L. Ondračka [-] (88. D. Fiala [-] ) , J. Hlůšek [-] - P. Janeček [-] , P. Malec [-] , V. Buďa [-] , M. Pitor [-] - M. Mezlík [-] , J. Vlčan [-]

SK Radkovice
M. Hruška [-] - J. Pekárek [-] , V. Štolz [-] , T. Růžička [-] , L. Hofman [-] (46. L. Štolz [-] ) - M. Nováček [-] , R. Odstrčil [-] , A. Macháček [-] , T. Hejda [-] (70. V. Kočí [-] ) - L. Pekárek [-] (90. P. Vejtasa [-] ) , V. Zahradník [-]

ŽK: 12. J. Pekárek , 44. M. Hruška , 71. V. Štolz .
Hráči zápasu: P. Malec , M. Mezlík .
Místo: Trnava. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.