2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec i přes zranění dvou stoperů dokázal vyhrát a po pěti kolech kraluje Okresnímu přeboru bez ztráty bodu


Branky


33. J. Brabec , 60. M. Večeřa - 17. O. Vrba , 37. J. Holoubek , 80. O. Vrba
0

Další zápas v rámci 5. kola byl k vidění na hřišti Okříšek. Papírově se zdálo být vše jasné. Domácí měli před zápasem dva body a nemohli ani počítat s pomocí hráčů A týmu. Hosté se nacházejí na opačné polovině tabulky a zatím se mohou pyšnit stoprocentní bilancí. Výsledkově Studenec roli favorita potvrdil, ovšem domácí rezerva Okříšek lídra po celý zápas trápila a i přes prohru se dočkala od svých diváků potlesku za statečný výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střídání po osmi minutách

Po celý zápas byl vidět bojovný fotbal, což na vlastní kůži pocítil hned v 8. minutě hostující stoper Tretera. Po srážce ve vzdušném souboji si roztrhl obočí a to mu nedovolilo dál pokračovat ve hře. Aktuálního lídra soutěže to ale nerozhodilo a v 17. minutě šel do vedení. Po pravé straně zatáhl míč Holoubek, servíroval centr před bránu, kam doběhl Vrba a se zakončením neměl problém - 0:1. Domácí ovšem dokázali po čtvrt hodině odpovědět. Jan Brabec vyslal z 35ti metrů nechytatelnou rouru na bránu a nedal Spielvogelovi šanci. Béčko Okříšek se ale dlouho radovat nemohlo. Hostující Holoubek využil ve 37. minutě zaváhání domácího stopera, obešel Syrového a do prázdné brány svému týmu zajistil vedení 2:1, které vydrželo až do poločasu.

Srdnatý výkon domácích na výhru nestačil

Do druhé půle vstoupili lépe domácí. V 60. minutě se domácí příznivci dočkali vyrovnání, když se po Brabcově akci trefil michal Večeřa. Krátce na to Studenec přišel o druhého zraněného stopera a závěr zápasu musel dohrávat ve slepené sestavě. I když byli domácí druhý poločas lepším týmem, nakonec se radovali hosté. V 80. minutě si diváci mohli znovu připomenout, jak to vypadá, když někdo vymete z dálky šibenici. Ukázal jim to hostující Ondřej Vrba, který napřáhl z 25ti metrů a krásná střela napnula sítě za syrového zády. Vrba si tak připsal druhý gól v utkání a rozhodl o výhře Studence 3:2.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
p. Dokulil - trenér SK Huhtamaki Okříšky B: Do zápasu jsme šli bez hráčů áčka a báli jsme se, že to bude průšvih. Musím ale kluky pochválit, protože hráli celý zápas výborně a bojovali do poslední minuty. Bod by byl asi spravedlivější, ale vyhrálo větší štěstí.

TJ Sokol Studenec
Josef Čonka - trenér TJ Sokol Studenec: První poločas jsme byli aktivnější a měli jsme i víc šancí. Bohužel jsme přišli o dva stopery a ve druhém poločase jsme tak museli improvizovat se sestavou. Domácí byli druhý poločas o něco lepší, nám se ale podařilo dát tři góly a jsme za výhru rádi.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
O. Syrový [-] - K. Vostal [-] , M. Kšír [-] , J. Ježek [-] , J. Jeřábek [-] , R. Dokulil [-] , T. Binka [-] , M. Večeřa [-] (65. J. Kolbábek [-] ) , J. Brabec [-] , F. Rampír [-] (74. M. Holešínský [-] ) , R. Salát [-] (46. M. Pokorný [-] )

TJ Sokol Studenec
M. Spielvogel [-] - M. Dufek [-] (63. P. Dufek [-] ) , T. Nejedlý [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , M. Tretera [-] (8. L. Pěnčík [-] ) - J. Holoubek [-] , O. Vrba [-] , M. Mrňa [-] , J. Buršík [-] (90. M. Kryštof [-] ) , M. Nováček [-] - -

ŽK: 45. R. Salát - 51. V. Kučerňák , 72. L. Pěnčík , 83. J. Buršík .
Hráči zápasu: J. Brabec - O. Vrba , J. Strnad .
Místo: Okříšky. Počet diváků: 120. Rozhodčí: KUBA Lukáš - KUBA Michal, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.