1:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice v Rudíkovu nadělovala


Branky


19. R. Votava - 1. L. Hakl , 34. M. Vahila (p.) , 68. M. Jičinský , 85. L. Hakl , 86. M. Vahila
0

Jednoznačný průběh měl zápas mezi domácím Rudíkovem - Trnavou a hosty z Rokytnice. Rudíkov doma ještě neprohrál, ale čekal je velmi těžký soupeř. Hosté přijeli napravit ztrátu z minulého kola, kdy pouze remízovali doma s rezervou Náměště 1:1 a od začátku diktovali tempo hry. Po dvou trefách Hakla a Váhily přidal jednu branku ještě Jičinský a Rokytnice se vysokou výhrou 5:1 posunula na třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový účet otevřel Hakl už v první minutě

Uběhla teprve minutě hrací doby a domácí brankář Trnka už lovil míč ze sítě, aniž by si ho pořádně osahal. Dalecký totiž krásně vysunul Hakla a ten poslal ranou na zadní tyč hosty do vedení. Domácí si toho za celý skoro nic nevytvořili, šance jim spíše nabízely chyby hostů. Po jedné z takových chyb se domácí dočkali vyrovnaní. Širokému dlouhý balón vypadl z rukavic a Votava měl lehkou úlohu dopravit míč do sítě - 1:1. Ve 34. minutě byl sražen ve vápně Lukáš Hakl a proti domácím se kopala penalta. Exekuce se ujal Marián Váhila a v pohodě proměnil - 1:2. Do konce poločasu se skóre už neměnilo.

Druhý poločas v režii hostů

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe hosté a byla jen otázka času, kdy svůj náskok zvýší. Na další branku se čekalo do 68. minuty. Marián Váhila běžel sám na bránu a jeho pokus domácí Trnka vyrazil pouze k Haklovi. Ten mohl dávat do prázdné brány, ale jeho pokus ještě stihli domácí zablokovat, ovšem pouze k Jičinskému, a ten napotřetí míč do sítě dostal. Hosté zbytek zápasu v klidu kontrolovali a v závěru ještě přidali dvě branky. Nejprve v 85. minutě trefil krásný centr Syrového z voleje Lukáš Hakl a připsal si druhý zásah v zápase. O minutu později běžel sám na bránu Váhila a lobem završil pověstného bůra. Trenér hostů Pavel Vlašín tak mohl slavit vysokou výhru svého týmu 5:1.



Ohlasy k zápasu



1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Pavel Vlašín - trenér 1. SK Rokytnice n.R.: Zápas jsme měli od začátku pod kontrolou a soupeři jsme skoro nepůjčili balon. Od domácích jsem čekal trochu víc, všechny šance, co měli, jsme jim darovali sami vlastníma chybama.



Sestavy


FK Rudíkov
Z. Trnka [-] - Z. Skryja [-] , V. Večeřa [-] - M. Salák [-] , M. Mikyska [-] , V. Šula [-] - M. Skryja [-] - J. Pažourek [-] (46. Z. Partl [-] ) , R. Votava [-] (68. P. Trnka [-] ) , M. Mejzlík [-] (85. M. Ošmera [-] ) , F. Komínek [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - D. Kašpar [-] , T. Polovčík [-] (80. R. Šulc [-] ) - M. Jičinský [-] , J. Syrový [-] (81. J. Herbrych [-] ) , M. Vahila [-] , L. Hakl [-] , R. Sochna [-] , P. Široký [-] - - O. Dalecký [-] (85. M. Štork [-] ) , J. Bartejs [-] (85. J. Veleba [-] )

ŽK: 33. Z. Skryja , 54. F. Komínek - 23. T. Polovčík .
Hráči zápasu: L. Hakl , M. Vahila .
Místo: Rudíkov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBA Michal - KUBA Lukáš, NESTROJIL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.