2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy doma zdolaly Rudíkov díky dvěma trefám Nikrmajera


Branky


0

Nedělní duel nabídl souboj dvou týmů z prostřed tabulky. Domácí Výčapy měly na svém kontě 8 bodů, když vyhráli vysoko ve Stařeči a doma s Okříškama a poté si připsli dvě remízy. Hosté z Rudíkova měli na svém kontě výhru s Chlístovem, remízu s Hartvíkovicemi a chtěli se oklepat z domácího debaklu 5:1, který jim uštědřila Rokytnice. Domácí využili svého prostředí a díky dvěma gólům Nikrmajera z prvního poločasu zvítězili 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nikrmajer rozhodl už v první půli

Za silného větru se hrálo v rámci 6. kola utkání mezi domácími Výčapy a hostujícím Rudíkovem - Trnavou. Do zápasu vstoupili lépe domácí a po deseti minutách hry vyzkoušel pozornost Trnky domácí kapitán Nikrmajer. Střelecké štěstí si ale nechal na 15. minutu, kdy využil chyby hostující obrany a poslal míč do odkryté brány - 1:0. Hostující obrana udělala po půl hodině hry další chybu, kterou využil opět kapitán domácích Nikrmajer a zvýšil na 2:0. Rudíkov do polčasu mohl snížit, ale Jaša svoje sólo nezužitkoval a tak se ujal slova nezastavitelný Nikrmajer. O hattrick ho ale připravil skvělým zákrokem Trnka.

 

 

Rudíkov do druhého poločasu nastoupil aktivněji a hned v 54. minutě mohl snížit. Domácí brankář Krátký špatně vykopl, míč doputoval k Nožičkovi, ale ten se ukvapil a do prázdné brány se netrefil. Další akci hostů zakončoval Skryje, ale trefil pouze domácí obránce. Domácí výsledek v pohodě kontrolovali a nezměnila to ani akce z 87. minuty. Rudíkovský Jaša našel centrem do vápna hlavu Mikysky, jeho pokus však orazítkoval spojnici brány. Domácí Výčapy se tak mohou radovat z další výhry a postouvají se na třetí místo v tabulce za vedoucí Studenec a druhé Třebelovice.



Sestavy


Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - J. Šimeček [-] (46. N. Kuchera [-] ) , L. Loucký [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] (65. M. Semerád [-] ) , L. Jeleček [-] , T. Pecka [-] , J. Jeleček [-] , R. Macek [-] (69. M. Semerád [-] ) , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

FK Rudíkov
Z. Trnka [-] - V. Šula [-] , M. Mikyska [-] , M. Salák [-] - M. Jaša [-] - V. Večeřa [-] (56. Z. Skryja [-] ) , R. Votava [-] (84. M. Ošmera [-] ) , L. Nožička [-] , Z. Partl [-] , L. Mikyska [-] , P. Trnka [-] (65. J. Koch [-] )

ŽK: 64. T. Pecka - 55. M. Mikyska .
Místo: Výčapy. Počet diváků: 80. Rozhodčí: MAAR Michal - VALA Vladimír, NESTROJIL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.