4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 10:00

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Horní Cerekve hlásí návrat, na úvod porazila žirovské béčko


Branky


15. M. Havelka , 31. J. Havel , 89. J. Havel , 90. Š. Filsoch (p.) - 71. J. Jonáš
0

Když v minulé sezóně rezervní tým Horní Cerekve pro nedostatek hráčů odstoupil v půlce sezóny ze III. třídy, asi málokdo by čekal, že se v příštím ročníku dá hornocerekvické béčko znovu dohromady. Restart tohoto týmu nastal v neděli dopoledne, v prvním kole do Horní Cerekve zavítal nejhorší tým uplynulého ročníku IV. třídy, rezerva Střepiny Žirov. Zápas dopadl podle předpokladů, tři body ukořistil obnovený tým Horní Cerekve.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Cerekev soupeři odskočila o dvě branky

Domácí nastoupili do prvního soutěžního utkání s velkou chutí, od prvních minut se do soupeře "zakousli", předváděli solidní kombinační hru a zaměstnávali brankáře hostí. První branku vsítil ale až v 15. minutě Havelka, který jako krajní obránce se vydal "na výlet" a po narážečce s L. Musilem vyslal z hranice šestnáctky přízemní prudkou střelu k pravé tyči Tomáše Harudy - 1:0. Hosté se k první vážnější akci dostali až ve 20. minutě, jejich střelu však bezpečně kryl brankář Bečica. Domácí pokračovali v tlaku na žirovskou branku, zejména aktivně si počínali Havel s nestárnoucími Františkem Šimkem a Lubošem Musilem. Po faulu na F. Šimka se k exekuci volného kopu postavil Jakub Havel a z dvaceti metrů vymetl šibenici Harudovy svatyně - 2:0. Do konce prvního dějství se hrálo většinou na půli hostů, ovšem bez gólového efektu.

Zlepšený výkon Střepiny na body nestačil, v závěru domácí výhru pečetili

Druhý poločas nabídl divákům zcela jinou podívanou. Hosté hru vyrovnali, domácí už nebyli tak přesní a po několikerém střídání povětšinou vázla kombinace. Když k tomu přidáme i několik chyb v obranné činnosti, byli jsme svědky vyrovnaného utkání s mírnou převahou hostí. Těm se dokonce podařilo vstřelit kontaktní gól po chybném rozehrání domácího brankáře, kdy míč zachytil hostující Jaroslav Jonáš, který A. Bečicu neomylně přehodil do odkryté branky. Povzbuzení hosté se aktivně snažili o vyrovnání, ale fotbalová štěstěna jim nepřála, zejména při volném přímém kopu Kubáta, který v 66. min. orazítkoval tyč domácí branky. Naopak domácí v úplném závěru po křídelní akci vsítili Havlem třetí branku a z pokutového kopu pečetil v 90. minutě na 4:1 Filsoch.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev B
Jan Ošanec (trenér Horní Cerekve "B"): V prvním poločase kluci předváděli pěkný fotbal, škoda množství nevyužitých šancí. Ve druhé půli jsme chtěli dát příležitost dalším hráčům. Jsem rád, že do mužstva mohu zapracovávat naše mladé dorostence.

TJ Střepina Žirov B
trenér Žirova "B": V první půli mohli domácí rozhodnout, po přestávce už jsme hráli vyrovnanou partii se smolným koncem.



Sestavy


SK Horní Cerekev B
A. Bečica [-] - L. Loukota [-] - O. Musil [-] , J. Havel [-] , T. Pinkas [-] , L. Musil [-] (57. J. Drda [-] ) , F. Šimek [-] (65. D. Jirák [-] ) - T. Podařil [-] (79. Š. Filsoch [-] ) - M. Havelka [-] (46. O. Zelenka [-] ) , J. Plachý [-] , J. Petrák [-]

TJ Střepina Žirov B
T. Haruda [-] - L. Vítů [-] (79. J. Nacházel [-] ) , P. Bratrů [-] , Z. Červený [-] - L. Morava [-] , J. Šmíd [-] , V. Dědic [-] (56. J. Bína [-] ) , P. Jonáš [-] - J. Kubát [-] , K. Bartásek [-] (65. J. Jonáš [-] ) , J. Doležal [-]

ŽK: 74. J. Petrák , 88. D. Jirák - 22. L. Morava .
Hráči zápasu: J. Havel - L. Vítů .
Místo: Hor. Cerekev. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BURZA Milan - KLUBAL Pavel (N), NOVOTNÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.