1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Ves opět naplno bodovala, tentokrát přivezla výhru z Obrataně


Branky


0

Horní Vsi se vstup do soutěže vydařil na jedničku. Po výhře v minulém kole nad nepříjemnou Novou Cerekví, si hráči Horní Vsi poradili s dalším těžkým soupeře, s rezervou Obrataně. O tom, komu připadnout tři body, rozhodl hned samotný úvod zápasu. Hosté totiž využili nekoncentrovanosti domácí obrany a už ve čtvrté minutě vedli o dvě branky. O tento náskok již nepřišli, takže si do tabulky připsali další tři body, tentokrát za výhru 3.1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrataňská rezerva nastoupila k druhému domácímu zápasu po sobě proti Horní Vsi. Hosté využili nekoncentrovanosti domácí obrany hned v první minutě, když po několika sekundách od úvodního hvizdu vstřelili první gól. Druhá trefa na sebe nenechala dlouho čekat. Ve 4. minutě se z dalšího rychlého protiútoku opět prosadila Horní Ves. To byla pro Obrataň pořádná sprcha. Poté se hra vyrovnala a do poločasu se hrálo už jen spíše mezi oběma šestnáctkami.

 

Ze hry Obrataně byla znatelná nutnost vystřídání některých hráčů, kteří vůbec nestíhali. V poločase tak došlo hned ke třem změnám. Střídající hráči velmi oživili výkon týmu a začaly přicházet první nové šance. Jednu z nich využil v 60. minutě Lhotský a stav utkání byl už pouze o gól, 1:2 pro Horní Ves. Hned o minutu později se skóre opět měnilo, když se hosté znovu prosadili při rychlém brejku. Gól na 3:1 pro Horní Ves zápas zlomil a zbytek utkání už se pouze dohrával. Horní Ves tak zcela zaslouženě zvítězila 3:1 a chyby domácí obrany v bránění hráčů jsou velkým vykřičníkem do dalších zápasů.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň B
trenér Obrataně "B": Vůbec jsem nepochopil bránění kluků na začátku zápasu. Hostující hráči dvakrát prošli naší obranou jako mezi kužely. Myslím, že tyto dva góly tým velmi srazily.

SK Horní Ves
trenér Horní Vsi: Domácí nám dovolili hrát svoji brejkovou hru a v proměňování šancí se nám dnes velmi dařilo. Podle mě si odvážíme zcela zaslouženě tři body.



Sestavy


SK Obrataň B
P. Podsklan [-] - R. Flígr [-] (32. D. Kudrnáč [-] ) , T. Lhotský [-] , R. Buchar [-] , T. Cudlín [-] , M. Vlach [-] , J. Kalina [-] , M. Vesecký [-] , A. Pařil [-] , J. Zíka [-] , M. Buček [-]

SK Horní Ves
J. Zadák [-] - M. Průcha [-] , J. Bělohlávek [-] , M. Skokan [-] , T. Kubů [-] - M. Rataj [-] , O. Kantor [-] , D. Brada [-] (74. R. Fous [-] ) , M. Brada [-] (54. L. Červený [-] ) , V. Řepka [-] (85. Č. Vácha [-] ) - D. Fanta [-]

Hráči zápasu: T. Lhotský , P. Podsklan - M. Průcha .
Místo: Obrataň. Počet diváků: 50. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - TÁBORA Rudolf (N), VÁCHA Čestmír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.