1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pod Orlíkem vítězně pro nováčka, A.F.C. Humpolec udolal rezervu Plačkova


Branky


0

Zápasy znovuobnoveného týmu mužů A.F.C. Humpolec táhnou. Tentokrát do Humpolce přijela sousední rezerva Plačkova a turnikety prošlo 150 diváků! Opět skvělé číslo. Domácí zkušení harcovníci po úspěšné premiéře se i ve druhém zápase dočkali plného bodového zisku. Derby zápas, oproti očekávání, přinesl pouze jeden gólový moment. Dramatický duel rozhodl deset minut před koncem domácí Kamil Marousek, který s velkou dávkou štěstíčka nadvakrát překonal skvěle chytajícího Milana Němce a zařídil pro modrobílé hubené vítězství 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli střelci mlčeli, diváci se gólů nedočkali

Hned týden od svého prvního utkání, nováček soutěže IV. třídy OP Pelhřimovska, humpolecký A.F.C., přivítal na domácí půdě v místním derby hráče rezervy Sokola Plačkov. Utkání se hrálo v pravdě tropické teplotě, což hráčům ubíralo množství sil.

 

 Domácí, kteří preferují útočnou hru, se do soupeře od začátku zakousli. Kompaktní obrana hostí je však nepouštěla do větších šancí. Až v 18. minutě mohlo udeřit, ale domácí Pavel Štěpán po narážečce od Martina Havla neprostřelil výborně vyběhnuvšího brankáře hostí Němce. A o minutu později tentýž hráč, po přihrávce Kamila Marouska, pálil těsně vedle.

 

 Hosté v průběhu prvního poločasu setrvávali v soustředěné obraně a domácí jejich branku jen marně dobývali. Ve 33. minutě u postranní čáry Václav Zástěra vybojoval téměř ztracený míč, posunul na hranici vápna volnému Pavlu Štěpánovi, ten však svojí střelou opět mířil mimo. Ve 38. minutě měli domácí možnost přímého kopu. K míči se postavil René Němec, ale jeho umístěnou střelou k tyči výborným zákrokem brankář hostí kryl. V závěru poločasu neproměnil další ze svých šancí domácí Pavel Štěpán a stejně tak se nevedlo na druhé straně ani hráčům hostí.  Do šaten se šlo za bezbrankového stavu. 

Humpoleckým hrdinou Kamil Marousek, plačkovským brankář Milan Němec

Druhý poločas se od začátku odvíjel ve stejném scénáři jako první. Domácí pokračovali v úporném dobývání obrany hostí a ti čekali na svoji možnost brejku. Ve velké šanci se v 54. minutě zjevil domácí Michal Maršík, ale po narážečce od Pavla Štěpána mířil mimo bránu. O další dvě minuty později, po kombinační akci domácích, Pavel Žáček zakončil rovněž mimo. V 64. minutě byli diváci svědky nádherného fotbalového okamžiku. Všude přítomný Pavel Štěpán po pravé straně potáhl míč až k brankové čáře. Chytrou přihrávkou pod sebe našel na hranici vápna zcela volného Michala Maršíka, který razantní střelou z „první“ mířil pod břevno. Avšak hostující brankář Milan Němec fantastickým zákrokem vytáhl jeho ránu na břevno.  

 

 Domácí hráči zvyšovali tlak i počet střel, ale žádná z šancí se neujala. Naopak, v 74. minutě hosté vyrazili do přečíslení, které naštěstí pro domácí, zakončili střelou nad bránu. Až v 81. minutě se domácí konečně dočkali. René Němec rozehrál přímý kop z 35 metrů a po závaru ve vápně Kamil Marousek doslova dotlačil míč do brány. O tři minuty později mohl vedení domácích potvrdit Pavel Štěpán, ale když už kličkou překonal výborného brankáře hostí, z úhlu trefil pouze boční síť. 

 

Nováček soutěže se tak dočkal i ve svém druhém utkání zisku tří bodů, avšak tentokrát se na ně opravdu nadřel. Plačkovské akcie držel celý zápas vysoko hlavně výborný brankář Milan Němec, který si svým výkonem hlasitě řekl o nominaci do sestavy kola.



Ohlasy k zápasu


Humpolec
Martin Havel (kapitán A.F.C. Humpolec): Hosté byli těžší soupeř, než jsme očekávali, a to hlavně díky výbornému výkonu svého gólmana Milana Němce. Nám se nakonec podařilo jednu z mnoha šancí proměnit, a tak jsme rádi, že máme po dvou zápasech plný počet bodů.




Sestavy


Humpolec
R. Decastelo [-] - R. Němec [-] , J. Onderka [-] , A. Horký [-] - P. Štěpán [-] , V. Zástěra [-] , K. Marousek [-] , M. Havel [-] , K. Holčík [-] (46. L. Jaroš [-] ) - P. Žáček [-] , M. Hendrych [-] (52. M. Maršík [-] )

TJ Sokol Plačkov B
M. Němec [-] - O. Svoboda [-] , J. Trnka [-] (46. M. Schoula [-] ) , T. Vrána [-] , K. Vaňous [-] , F. Jaroš [-] , M. Kotlík [-] , Z. Svatoš [-] , V. Němec [-] , V. Krejčí [-] , M. Vrána [-]

ŽK: 51. P. Štěpán - 56. V. Krejčí .
Hráči zápasu: K. Marousek , M. Havel - M. Němec .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 150. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - PAVLÍK Vladimír (N), BERAN Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.