Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Cerekev si pohrála s rezervou Žirova, nasázela jí osm branek


Branky


66. T. Hlavička - 4. P. Vaněček (p.) , 11. M. Gapko , 14. T. Vodička , 16. K. Zíka , 35. K. Zíka , 55. P. Vaněček , 72. K. Zíka , 80. M. Gapko
0

Nejhorší mužstvo IV. třídy, rezerva Střepiny Žirov, nadále tápe. Tentokrát žirovští nestačili na Novou Cerekev, které podlehli 1:8. Výsledek je sice krutý, ale naprosto zasloužený. Hosté byli po celý zápas lepším mužstvem a kromě osmi gólů ještě spoustu šancí neproměnili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Nové Cerekve vlétli do zápasu zhurta. Již ve 4. minutě je poslal do vedení Petr Vaněček, který proměnil pokutový kop. V 11. minutě to bylo už o dvě branky, když se střelou z vápna pěkně trefil Milan Gapko. Když se pár minut poté gólově prosadil Tomáš Vodička a hned vzápětí Kamil Zíka, nebylo o majiteli tří bodů sebemenších pochyb. Do poločasu zvýšil na pětibrankový rozdíl opět Kamil Zíka.

 

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu. hosté byli naprostými pány na hřišti, vytvářeli si jednu šanci za druhou, jen s koncovkou už byli na štíru. Přesto se v 55. minutě hosté dočkali další branky, tentokrát se trefil Petr Vaněček. V 66. minutě se domácí dočkali čestného úspěchu, šťastným střelcem byl Tomáš Hlavička. Konečnou podobu výsledku následně dali hostující Kamil Zíka s Milanem Gapkem. 



Ohlasy k zápasu



TJ Nová Cerekev
Milan Gapko (hráč Nové Cerekve): Naše vysoká výhra je naprosto zasloužená. Kromě osmi branek jsme ještě spoustu šancí neproměnili. Na tom musíme do dalších zápasů zapracovat, jinak ale můžeme být s hrou velmi spokojení.



Sestavy


TJ Střepina Žirov B
M. Daněk [-] - P. Bratrů [-] , Z. Červený [-] - J. Šmíd [-] , J. Nacházel [-] - P. Novotný [-] (46. V. Jonáš [-] ) , Š. Hrobský [-] (46. J. Bína [-] ) , M. Horký [-] , T. Hlavička [-] , M. Staněk [-] , J. Hink [-]

TJ Nová Cerekev
T. Rajčan [-] - M. Amcha [-] (46. J. Tyráček [-] ) , M. Sochor [-] , M. Gapko [-] , J. Šípek [-] (46. P. Beneš [-] ) - T. Vodička [-] , T. Pavlík [-] , K. Zíka [-] , V. Knězů [-] - M. Sochor [-] , P. Vaněček [-]

ŽK: 53. J. Šmíd - 53. M. Gapko .
Hráči zápasu: M. Gapko , K. Zíka .
Místo: Žirov. Počet diváků: 20. Rozhodčí: KLUBAL Filip - DĚDIC Vojtěch (N), SŮVA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.