Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola se změnil v exhibici humpoleckého A.F.C.


Branky


0

Nejvíce očekáváným duelem 4. kola IV. třídy Pelhřimovska bylo utkání mezi A.F.C. Humpolec a hráči nedalekého Sokola Hněvkovice. V předzápasových diskusích se řešilo mnohé, ale největší otázkou zůstávalo jediné. Co bude rozhodujícím faktorem? Zkušenost domácích či dravost hostí? Přehled či rychlost? Odpověď na sebe nenechala dlouhou čekat. Domácí v první půli ambiciózního soupeře vymazali ze hřiště, když mu nastříleli pět kousků. Tradičně vysoká návštěva tak opět viděla vítězství humpoleckých jinochů, kteří i nadále vládnou IV. třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žáčkův hattrick nasměroval humpolecké k vysokému vítězství

Úvod zápasu, který měl opět velkou diváckou návštěvu, přinesl z obou stran poměrně velké množství nepřesností. Ty však ukončil úžasnou přihrávkou mezi obránce hostů domácí Kamil Marousek. A adresát této přihrávky, kapitán domácích Pavel Žáček, už neměl žádný problém míč uklidit na zadní tyč - 1:0 pro domácí. Neuplynulo ani šest minut a opět špílmachr domácích K. Marousek vybízel své spoluhráče ke skórování. Tentokrát však jeho nadýchaný centr z levé strany už nikoho ze spoluhráčů nenašel. Hosté se postupně oklepali a jejich aktivita směrem dopředu začala nabírat obrátky. Série závarů před brankou domácích okolo dvacáté minuty si skoro říkala o gól. Ale udeřilo na druhé straně. K přímému kopu ze vzdálenosti 35 metrů se postavil René Němec a jeho střela, i s přispěním brankáře hostí, skončila v síti - 2:0.

 

A o další čtyři minuty později bylo pro hosty ještě hůř. Domácí předvedli kombinaci z učebnice fotbalu. Sérii přihrávek „na jeden dotyk“ po ose Marousek – Duba – Štěpán – Žáček, zakončil kapitán A.F.C. a míč zamířil po třetí do sítě hostí. Hosté se ještě jednou pokusili zdramatizovat vývoj tohoto utkání. V obrovské šanci se ocitl kanonýr Radek Anděl, toho však „tváří v tvář“ výborným zákrokem vychytal domácí Robert Decastalo. Závěr prvního poločasu už patřil pouze humpoleckým. Ve 41. minutě zakončil jejich rychlý brejk aktivní kapitán P. Žáček a ve 45. minutě uzavřel skóre první půle Pavel Duba, když velmi pohotově dorazil do sítě odražený míč po přímém kopu Tomáše Čeledy. 

Hněvkovice si z Humpolce nakonec odvezly osmičku

Poločasový výsledek utkání, ač se jevil pro hosty poměrně krutý, byl vyjádřením kvality i efektivity domácích hráčů. Druhý poločas už s sebou nepřinesl žádnou dramatickou zápletku. Hosté sice v 53. minutě zásluhou Radka Anděla snížili, ale domácí hráči měli připravenou odpověď. V rozmezí mezi 64. až 69. minutou, zásluhou branek Tomáše Čeledy, Pavla Štěpána a opět Tomáše Čeledy dali konečnou podobu výsledku utkání. Dlouho očekávané derby tak oproti očekávání nenavídlo pražádné drama. Domácí naplno využili svých zkušeností a když se jim dařilo i v koncovce, snaživé hosty poslali domů s osmigólovým přídělem.



Ohlasy k zápasu


Humpolec
Martin Havel (trenér A.F.C. Humpolec): Tento zápas byl pro náš “nezkušený“ tým velmi důležitý. Hosté patří k favoritům této soutěže, a proto jsme očekávali vyrovnaný a tuhý boj. Musím však říct, že všichni hráči k zápasu přistoupili zodpovědně, a to na všech postech. Jsem rád, že jsme dokráčeli k pohodlnému zisku tří bodů a nechci vyzdvihovat jedince, ale musím vyzdvihnout celý kolektiv.




Sestavy


Humpolec
R. Decastelo [-] - J. Onderka [-] , A. Horký [-] (61. V. Pavlík [-] ) , V. Sávi [-] , R. Němec [-] - T. Čeleda [-] (70. M. Hendrych [-] ) , V. Zástěra [-] , P. Štěpán [-] , K. Marousek [-] - P. Duba [-] (55. M. Maršík [-] ) , P. Žáček [-]

TJ Sokol Hněvkovice
O. Švanda [-] - M. Fišar [-] , M. Vondra [-] , R. Šebesta [-] - M. Švec [-] , L. Časar [-] , M. Němec [-] , Z. Nekola [-] - Z. Pikl [-] (55. M. David [-] ) , R. Anděl [-] - J. Brázda [-] (87. J. Brázda [-] )

ŽK: 71. K. Marousek - 38. R. Šebesta , 45. M. Švec , 87. M. Němec .
Hráči zápasu: P. Štěpán , P. Žáček .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ságl Petr - BERAN Miloslav (N), KOUDELKA ING. Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.