2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvkovice si poradily s rezervou Plačkova, tři body jim vystřelil Radek Anděl


Branky


0

Fotbalisté  Hněvkovic se rychle oklepali z vysoké porážky v minulém kole na humpolecké půdě, když si v pátém kole IV. třídy před domácími diváky poradili se záložním týmem Plačkova. Hněvkovicím vítězství a tím pádem tři body do tabulky vystřelil útočník Radek Anděl, který byl jediným střelcem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli v úvodu utkání více ze hry a postupně si vytvářeli i brankové příležitosti. Po gólu volala ve 30. min Piklova akce, ale brankář Milan Němec hosty zachránil. Plačkovští hrozili z rychlých brejků, které spolehlivě likvidovala obrana Hněvkovic v čele s brankářem Martinem Němcem. V prvním poločase branka nepadla, vše podstatné se odehrálo až po přestávce.

 

Ve stejném duchu začal i druhý poločas a hned ve 47. min trefil Alexand Kolárik ze dvaceti metrů břevno. Skóre se poprvé měnilo v 52. min, kdy po akci Nekoly vystřelil  Radek Anděl. Pak se hosté výrazně zlepšili, v poli získali převahu, ale jejich snahu utlumil opět Anděl, který usměrnil v 74. min mezi tyče centr Nenadála. Čistému hattriku Anděla zabránil v 78. min brankář hostí Milan Němec. Do konce utkání se pak již nic zajímavého nestalo, a tak si domácí do tabulky připsali tři body po výhře 2:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvkovice
Libor Plíhal (trenér Hněvkovic): Po debaklu z minulého kola jsme se oklepali a porazili soupeře, který má letošní sezónu svoji kvalitu.




Sestavy


TJ Sokol Hněvkovice
M. Němec [-] - M. Fišar [-] , P. Nenadál [-] , M. Vondra [-] , R. Šebesta [-] , D. Kořínek [-] - A. Kolárik [-] , L. Časar [-] , Z. Nekola [-] (55. J. Brázda [-] ) - Z. Pikl [-] (63. M. David [-] ) , R. Anděl [-] -

TJ Sokol Plačkov B
M. Němec [-] - O. Šimánek [-] (46. T. Prokop [-] ) , K. Vaňous [-] , M. Kotlík [-] (37. O. Svoboda [-] ) , J. Kašpar [-] , T. Vrána [-] , M. Vrána [-] (58. J. Trnka [-] ) , Z. Svatoš [-] , V. Krejčí [-] , J. Slavík [-] , V. Němec [-]

ŽK: 17. D. Kořínek , 67. P. Nenadál - 31. O. Šimánek , 34. K. Vaňous .
Hráči zápasu: M. Němec , R. Anděl - M. Němec .
Místo: Hněvkovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: BLAŽEK Jiří - KOUDELKA ING. Oldřich (N), SVATOŠ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.