Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

A.F.C. Humpolec nevídanou gólovou smrští v závěru zápasu smetl rezervu Horní Cerekve


Branky


0

Humpolečtí matadoři v minulém kole ochutnali v Horní Vsi hořkost první porážky a zároveň se nedokázali ani jednou střelecky prosadit. Soupeřem, který v 6. kole přijel pod Orlík, byli hráči rezervy Horní Cerekve, což je nevyzpytatelný soupeř. V očekávání byl tedy vyrovnaný a bojovný duel. To ale platilo pouze do 74. minuty zápasu, kdy byl stav 2:1. Poté se však začaly dít v Humpolci neuvěřitelné věci. Domácí totiž stihli během posledních patnácti minut vstřelit sedm gólů!!!Rezerva Horní Cerekve, hrající po zranění brankáře Bečici dlouhou dobu pouze v deseti, nakonec z Humpolce odjížděla s devítibrankovým výpraskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění hostujícího brankáře Bečici rozhodlo zápas

Hned v úvodní minutě se mohlo měnit skóre zápasu. To když Havel Jakub využil hrubky domácí obrany a ocitl se tváří v tvář brankáři Decastelovi. Gólman domácích však první střelu vyrazil a druhý pokus Havla mířil jen do tyče. Hráči A.F.C. se jakoby pomaleji dostávali do tempa a jejich hru provázela řada nepřesností, zatímco hosté vsadili na pevnou obranu. K vidění tak byly především střelecké pokusy z větší vzdálenosti. V 19. minutě se poprvé důrazněji ukázal Kamil Marousek. Samostatnou akcí se prosadil přes několik bránících protihráčů a vyběhnuvšího brankáře překonal krásným lobem. Míč na brankové čáře dokázal ještě vykopnout Lukáš Suchý. Avšak jen zpět přímo k nohám Marouska. Jeho dorážka ale jen orazítkovala břevno branky hostí. O osm minut později zahrozili i hosté, střelu Suchého dokázal domácí brankář vyrazit na rohový kop.

 

Pravděpodobný zlomový okamžik se odehrál ve 29. minutě. Po pravé straně unikal domácí Pavel Štěpán, dokázal se uvolnit i z držení obránce Suchého, ale při snaze o zakončení došlo ke srážce s brankářem Bečicou. Pro Bečicu skončila tato srážka zraněním kolene, se kterým musel být odvezen do nemocnice. Vzhledem k tomu, že hosté neměli hráče na střídání, musel do branky Tomáš Podařil. Nepříjemný okamžik jakoby oba celky poznamenal a chvíli trvalo, než zápas zase nabral obrátky. Ve 43. minutě se domácí konečně dočkali. Kamil Marousek se na hranici vápna uvolnil a jeho přesná střela skončila u pravé tyče branky Cerekve.

Oslabení hosté v závěru odpadli, domácí stříleli jako u Verdunu

Druhá polovina se odehrávala podle stejného scénáře, domácí byli aktivní a hosté se soustředili především na obranu. Ve 49. minutě se vydal na útočný výlet domácí René Němec, jeho dva pokusy však T. Podařil zlikvidoval. Skóre zápasu se pohnulo opět v 55. minutě, to když Václav Zástěra skvělým pasem našel K. Marouska a ten lobem překonal brankáře hostí podruhé. V 69´ mohl Marousek dokonat hattrick, ale své sólo proměnit nedokázal. Ke slovu tak přišli hosté a z protiútoku dokázal jejich nejaktivnější hráč Lukáš Suchý snížit. Vypadalo to, že utkání bude ještě dramatické, ale opak byl pravdou. 

 

V 74´ našel K. Marousek milimetrovou přihrávkou volného Martina Hendrycha a ten nezaváhal. Tato branka otevřela gólová stavidla a domácí dokázali během dvanácti minut ještě pětkrát překonat brankáře Podařila. Tři branky vstřelil Pavel Žáček, po jednom zásahu přidali Kamil Marousek a z pokutového kopu Martin Vacek. Lukáš Suchý sice ještě v závěru vstřelil druhý gól hostí, ale poslední slovo měli domácí zásluhou premiérové branky Aleše Horkého, který se prosadil přesnou střelou mezi obránci.



Ohlasy k zápasu


Humpolec
Martin Havel (trenér A.F.C. Humpolec): Dlouho jsme se nemohli proti obraně hostí prosadit, ale nakonec jsme potvrdili, že branky dávat umíme. Potěšilo mě především, že se trefili všichni střídající hráči.




Sestavy


Humpolec
R. Decastelo [-] - J. Onderka [-] , V. Sávi [-] , A. Homola [-] (59. A. Horký [-] ) , R. Němec [-] - K. Holčík [-] , K. Marousek [-] , V. Zástěra [-] , V. Pavlík [-] (71. M. Vacek [-] ) - P. Štěpán [-] (46. M. Hendrych [-] ) , P. Žáček [-]

SK Horní Cerekev B
A. Bečica [-] - Š. Filsoch [-] , L. Loukota [-] - L. Musil [-] , O. Musil [-] , T. Pinkas [-] - T. Podařil [-] - J. Petrák [-] , L. Suchý [-] , H. Novák [-] , J. Havel [-]

ŽK: 17. Š. Filsoch , 30. L. Suchý , 44. L. Loukota .
Hráči zápasu: K. Marousek , P. Žáček - L. Suchý .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KALAŠ Ludvík - BERAN Miloslav (N), ŠIMEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.