2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvkovice lehce přehrály rezervu Košetic


Branky


0

Loňský vícemistr IV. třídy, tým Sokola Hněvkovice, si v domácím prostředí v rámci sedmého kola soutěže hravě poradil s rezervou Košetic. Konečný výsledek 2:0 je pro hosty milosrdný a zásluhu na něm má především hostující brankář Jan Duffek, který si za svůj výborný výkon vysloužil nominaci do sestavy kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v úvodu pouze „zastřelovali“, ale už v 16. minutě mířil přesně Anděl (1:0). V 19. minutě odvrátila obrana Košetic hlavičku Brázdy na roh. Další akce se pak valily na branku hostí a zvláště pak ta z 28. minuty volala po gólu, když Hněvkovičtí doslova rozebrali soupeře a Časar mířil těsně vedle. Košetičtí měli náznaky možností srovnat skóre kolem 35. minuty, kdy zahrávali těsně po sobě tři nebezpečně kopnuté rohové kopy. Nic z nich ale nezískali, stejně jako domácí po hlavičkách Anděla (40.min) a Švece (42.min). Brankový stav se tak nakonec měnil až těsně před odchodem do šaten, kdy Vondra trefil přesně z trestného kopu z 20 metrů.

 

Ve druhém poločase domácí pokračovali v režii zápasu, ale branky již nepřidali, protože soupeře stále držel ve hře alespoň o bod brankář Jan Duffek. Hosté však byli směrem dopředu bezzubí, a tak se ze zaslouženého vítězství radovali hráči Hněvkovic, kteří nyní uzavírají elitní čtveřici soutěže, která si to rozdá o postup do vyšší soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvkovice
Libor Plíhal - trenér: Pohodový zápas pro nás, protože jsme prakticky po celou dobu kontrolovali hru a zaslouženě jsme si připsali tři body do tabulky.




Sestavy


TJ Sokol Hněvkovice
M. Němec [-] - M. Fišar [-] (50. D. Kořínek [-] ) , P. Nenadál [-] , M. Vondra [-] , R. Šebesta [-] - Z. Nekola [-] (60. J. Halagačka [-] ) , A. Kolárik [-] , J. Brázda [-] (75. M. David [-] ) , M. Švec [-] , L. Časar [-] - R. Anděl [-] -

TJ Sokol Košetice B
J. Duffek [-] - P. Machovec [-] , D. Budař [-] , M. Kos [-] , M. Čermák [-] , J. Mynařík [-] , M. Dvořák [-] , O. Šáda [-] , J. Dvořák [-] , P. Radosta [-] , J. Bejček [-]

ŽK: 25. D. Budař , 78. O. Šáda , 88. M. Kos .
Hráči zápasu: P. Nenadál , R. Anděl - J. Duffek .
Místo: Hněvkovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: HÁNA Samuel - KOUDELKA ING. Oldřich (N), MOST Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.