4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 14:30

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Ves po hladké výhře nad Častrovem stále bez ztráty kytičky


Branky


0

Ve velkém stylu odehráli uplynulých šest kol IV. třídy fotbalisté Horní Vsi. Tentokrát si s přehledem poradili s podprůměrným Častrovem, takže i nadále zůstávají stoprocentní. Šest zápasů, 18 získaných bodů a pouhé dvě inkasované branky - tato bilance dělá z Horní Vsi nejžhavějšího kandidáta postupu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra byla vyrovnaná, na začátku měli hosté šance po špatné rozehrávce domácích. Ve 26. minutě se ujali domácí očekávaného vedení, když hornoveský Radim Makovička byl rychlejší než hostující obrana. Poté se hra zklidnila, ale jen na pár minut. Ve 31. minutě zvýšil vedení domácích skvěle hrající Tomáš Kubů.

 

Po přestávce bylo utkání vyrovnané, ale ne moc pohledné. Na obou stranách byla k vidění spousta nepřesností. Domácí pozorně bránili a vyráželi do rychlých protiútoků. Dva z nich se jim podařilo využít, když se nejprve trefil Lukáš Červený a v 85. minutě se prosadil střídající Daniel Fanta, který dal výsledku konečnou podobu.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Ves
Jaroslav Bělohlávek - kapitán: Dneska to byla spíše taková holomajzna, bylo v naší hře až příliš mnoho chybných přihrávek a nepřesností. Jsem rád, že jsme to zvládli s nulou vzadu a že tři body zůstaly doma.




Sestavy


SK Horní Ves
J. Zadák [-] - M. Průcha [-] , J. Bělohlávek [-] , M. Skokan [-] (86. M. Brada [-] ) , T. Kubů [-] - M. Brada [-] , O. Kantor [-] , D. Brada [-] , L. Červený [-] (77. V. Řepka [-] ) - R. Makovička [-] (63. D. Fanta [-] ) , M. Rataj [-] (88. I. Glejtek [-] )

TJ Sokol Častrov
J. Olt [-] - J. Másilko [-] , M. Marek [-] , M. Votruba [-] , V. Joudl [-] - V. Bečka [-] , L. Lapka [-] , P. Lapka [-] , J. Houška [-] (15. P. Marek [-] ) - P. Drbal [-] (61. A. Karas [-] ) , J. Rešl [-] -

ŽK: 44. T. Kubů - 76. P. Marek .
Hráči zápasu: T. Kubů , M. Brada , R. Makovička .
Místo: Horní Ves. Počet diváků: 35. Rozhodčí: LYSÝ Tomáš - VLČEK Petr (N), SMRČKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.