4:2
(1:1)
40. M. Němec (p.)
66. K. Vaňous
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:00

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Horní Cerekve se proti družince hráčů Plačkova B na výhru zle natrápila


Branky


23. T. Pinkas , 55. J. Plachý , 75. J. Petrák , 86. L. Loukota - 40. M. Němec (p.) , 66. K. Vaňous
0

V Plačkově mají nyní problémy s počtem hráčů cestujících k venkovním zápasům. O minulém víkendu v Poutník lize musel Plačkov v Božejově nasadit do základní sestavy hned tři brankáře, potíže při skládání sestavy potkaly nyní i B mužstvo Plačkova při zápase v Horní Cerekvi. Hosté do zápasu nastoupili pouze s devítkou hráčů, což je zarážející fakt hlavně vzhledem ke skutečnosti, že A mužstvo mělo v tomto kole v Poutník lize volný víkend...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plačkovští i v početní nevýhodě kladli v první půli tuhý odpor

Do mlhavého nedělního dopoledne přijeli hosté do Horní Cerekve pouze s devíti hráči a tento fakt určil „povinné“ dění na hřišti. Domácí se úporně snažili o tlak na soupeře, který hrozil brejkovými akcemi. Hned po úvodním hvizdu rozchytali svými střelami brankáře hostí Ondřej a Luboš Musilové, domácí však také paradoxně ohrozili i vlastní branku, když malé domů hlavou Loukoty zabránil v cestě do sítě až dobíhající stoper Havel. Jakoby tím naši hráči ukázali hostům, že cesta k domácí brance je také volná, což se potvrdilo v 18. minutě, když Jan Kašpar poslal z volného kopu míč dlouhým centrem doleva na Ondřeje Kubů, ten zpětnou přihrávkou našel Karla Vaňouse, ale útočník hostů z malého vápna přestřelil Chadimovu branku. Chvíli poté vyslal agilní Plachý kolmicí středem hřiště Luboše Musila, který střelou po zemi poprvé  překonal Milana Němce v plačkovské brance. 

 

Hosté v této části hry však předváděli slušnou kombinační hru, využívali okýnek v domácí obraně a nezřídka se dostávali do brejkových přečíslení – po centru O. Kubů mohl vyrovnat kapitán Tomáš Vrána, ale míč z jeho hlavy těsně minul Chadimovu branku. Následovalo několik příležitostí domácích, ovšem ani únik Loukoty, ani trestný kop L. Musila náskok cerekvických nenavýšily. Naopak výborně hrajícího Tomáše Vránu ve vápně zastavil L. Chadim jen za cenu faulu a s pokutovým kopem si zkušeně poradil hostující Milan Němec a stanovil tak poločasové skóre na 1:1. Nevyužitá totiž zůstala i poslední akce domácích, při které T. Podařil spolu s L. Musilem vytvořili před brankou soupeře závar, ale překonat M. Němce nedokázali.

"Povinné" tři body nakonec zůstaly v Horní Cerekvi

Druhé dějství zahájil F. Šimek střelou z 18 metrů do středu branky, hosté kontrovali střelou Františka Jaroše těsně vedle. Po deseti minutách se po chybné rozehrávce hostů dostal k míči Plachý a přesnou střelou k tyči zajistil domácím vedení 2:1. Tentýž hráč pak vypíchl rozehrávku soupeře a dlouhým lobem přehodil nejen brankáře, ale i branku hostí. V 63. minutě ve snaze udržet míč na hřišti založil J. Petrák útočnou akci hostí, na jejímž konci nezaváhal Karel Vaňous a opět srovnal stav utkání.

 

Jirka Petrák mohl svou chybu napravit hned vzápětí, jeho tvrdou střelu však brankář Němec vyrazil a následná dorážka L. Musila těsně minula branku. Po centru Filsocha pálil z voleje Loukota nad a pak už se J. Petrák dočkal – po přihrávce F. Šimka napálil míč po zemi šajtlí a rozvlnil síť za Němcovými zády. Závěrečné minuty už konečně patřily domácím, Pinkase z očí do očí vychytal M. Němec, jednu ze tří příležitostí proměnil Lukáš Loukota a stanovil konečné skóre zápasu na 4:2.

 

Domácí proti oslabenému soupeři nepodali dobrý výkon, hráli bez pohybu, vázla kombinace, kupily se špatné přihrávky, nakonec vydřeli „povinné“ vítězství. Naopak soupeř hrál po celou dobu soustředěně, odzadu dobře kombinoval a často přecházel do útoku až ve čtyřech hráčích. 



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev B
Jan Ošanec - trenér: Náš výkon zdaleka nebyl optimální, ocenil bych hru soupeře. V našem mužstvu vynikl stoper Jakub Havel.

TJ Sokol Plačkov B
Milan Němec - brankář: Přes řadu absencí musím tým pochválit za bojovný výkon. Naším nejlepším hráčem dnes byl kapitán Tomáš Vrána.



Sestavy


SK Horní Cerekev B
Š. Filsoch [-] - T. Pinkas [-] , L. Musil [-] (72. V. Pauš [-] ) , O. Musil [-] - T. Podařil [-] (61. O. Zelenka [-] ) - L. Chadim [-] , J. Petrák [-] , J. Havel [-] , L. Loukota [-] , F. Šimek [-] , J. Plachý [-]

TJ Sokol Plačkov B
M. Němec [-] - V. Němec [-] , V. Krejčí [-] , Z. Svatoš [-] , J. Kašpar [-] , K. Vaňous [-] , T. Vrána [-] , O. Kubů [-] , F. Jaroš [-]

Hráči zápasu: J. Havel - T. Vrána .
Místo: Hor. Cerekev. Počet diváků: 30. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - KLUBAL Pavel (N), HAVEL Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.