2:5
(2:1)
15. Z. Vašek
47. L. Mikeš (p.)
51. Z. Vašek (p.)
58. L. Mikeš
84. Z. Vašek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Céčko Třeště předvedlo v Nové Cerekvi velkolepý obrat, dvougólové manko přetavilo v jasné vítězství


Branky


2. P. Vaněček , 11. T. Pavlík - 15. Z. Vašek , 47. L. Mikeš (p.) , 51. Z. Vašek (p.) , 58. L. Mikeš , 84. Z. Vašek
0

Fotbalisté Nové Cerekve už několik kol doplácejí na problémy s úzkým kádrem. V posledním domácím zápase nastoupili cerekvičtí pouze v devíti, nyní se sice sešli ve větším počtu, ale zápas tentokrát vinou zbytečného vyloučení Šípka opět nedohráli kompletní. Hosté přesilovku využili, velký podíl na tom měl kanonýr Vašek, který hattrickem pohřbil naděje domácích na bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal náporem Nové Cerekve, která si hned od úvodu utkání vytvářela šance. Dvě z nich domácí dokázali proměnit, když se nejprve trefil Petr Vaněček a v 11. minutě zvýšil na 2:0 Pavlík. Hosty to však do kolen nesrazilo, chvíli poté je dostal zpět do zápasu střelecky disponovaný Zdeněk Vašek. Přes několik dalších šancí domácích hráčů se šlo do kabin za stavu 2:1.

 

Druhý poločas se novocerekvickým fotbalistům vůbec nevydařil. Hosté hned z kraje druhé půle vyrovnali stav utkání, když se z penalty trefil Lubomír Mikeš. Mnohem hůře bylo pro domácí o několik minut později, kdy faul před vápnem rozhodčí dle mínění domácích posunul do šestnáctky a následoval tak další pokutový kop, navrch ještě červená karta pro protestujícího Šípka. Tu proměnil Vašek. Domácí se sice poté snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale hosté je z brejků trestali. Výhru Třeště pečetili opět Vašek s Mikešem. Zmar domácích dokonal v 85. minutě Petr Vaněček, který neproměnil pokutový kop. Na obou stranách nutno vyzdvihnout gólmany, jak domácí Rajčan, tak hostující Jindřich byli pro svůj tým velkými oporami.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Cerekev
Milan Gapko - předstoper: První poločas byl z naší strany dobrý. Přestože nám chybělo pět hráčů základu, dostali jsme se do dvoubrankového vedení. Poté jsme polevili v koncentraci a soupeř toho využil. Druhý poločas rozhodly dvě diskutabilní penalty. Po vyloučení našeho hráče jsme se sice snažili s výsledkem něco udělat, ale bohužel to nevyšlo.




Sestavy


TJ Nová Cerekev
T. Rajčan [-] - J. Šípek [-] , J. Seeman [-] , M. Amcha [-] , M. Sochor [-] , M. Gapko [-] - T. Pavlík [-] , P. Vaněček [-] , L. Hála [-] , P. Beneš [-] - M. Sochor [-]

TJ Slavoj Třešť C
J. Jindřich [-] - Z. Růžička [-] , S. Bartůšek [-] , P. Jelínek [-] - J. Vrátil [-] , J. Janák [-] , M. Hochman [-] , L. Mikeš [-] - Z. Vašek [-] , R. Bartůšek [-] - J. Novák [-] (46. A. Svoboda [-] )

ČK: 50. J. Šípek .
Hráči zápasu: T. Rajčan , M. Gapko - L. Mikeš , Z. Vašek .
Místo: Nová Cerekev. Počet diváků: 40. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - SŮVA Jaroslav (N), KRCH Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.