1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitva v Hněvkovicích vítěze neurčila, Horní Ves poprvé ztratila body


Branky


0

Prvního zaváhání se dopustili doposavaď stoprocentní fotbalisté Horní Vsi, kteří v průběhu soutěže před tímto kolem ještě neztratili ani bod. Z horké půdy v Hněvkovicích se však body vozí těžce, o čemž se hráči Horní Vsi přesvědčili. Obrana favorita sice i nadále působí kompaktním dojmem, když téměř neinkasuje, na nekvalitním hřišti však Horní Ves vstřelila pouze jednu branku, což stačilo jen na bod za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas lépe pro aktivní Hněvkovice, do vedení je poslal Radek Anděl

Domácí vlétli na soupeře bez respektu a hned v 5. minutě trefil Anděl tyč a v 7. min. Švec po kopu z rohu břevno. Úvodní nápor korunoval v 16. minutě brankou Anděl, kdy po minele hostujícího stopera všem utekl a nekompromisně zavěsil. Gól domácí ještě více povzbudil a další mohli přidat v 21. a 27. min, kdy těsně vedle branky stříleli Kolárik, resp. Časar. Hosté poprvé v 30. min. ukázali, že nepřijeli jenom bránit a jen zákrok brankáře Němce držel na jejich kontě dále nulu. Závěr poločasu dále patřil Hněvkovickým a zvláště Švec dělal soupeři velké problémy.

Horní Ves měla namále, v Hněvkovicích přesto udržela svou neporazitelnost

Druhou půli začali domácí opět aktivněji, ale hosté postupně vycítili, že mají stále šanci alespoň na bod a také několikrát nebezpečně zaútočili. Od 70. minuty to už byla vyrovnaná partie, při které ale stále dominovaly obrany na obou stranách. Až v 85. minutě hostující celek po rohovém kopu vyrovnal, když se z hranice malého vápna hlavou trefil přesně Bělohlávek a stanovil konečný výsledek zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvkovice
Libor Plíhal - trenér: Vzhledem k tomu, že jsme nepřidali druhý gól, tak jsme se v závěru pochopitelně obávali o výhru a hostům to k naší lítosti vyšlo. Nemůžu ale hráčům nic vytknout, bojovali po celé utkání.

SK Horní Ves
Jaroslav Bělohlávek - kapitán: V Hněvkovicích je těžké hrát, to není hřiště ale pole, samá krtina, díra, kamení. Podle mě by se tam mělo zakázat hrát, dokud z toho neudělají hřiště, je to o zdraví, což se potvrdilo a dva hráči se nám zranili vinou nezpůsobilosti hřiště. K výkonu sudího - hrůza, tragédie. Domácí nás faulovali a on to pískal proti nám, to jsem ještě nezažil a to hraji fotbal hodně dlouho, a tak doufám, že už nás v životě pískat nebude. I přes tlak domácích a nepřízeň sudího jsme se snažili neprohrát, ztráta bodů nás mrzí, ale jsme rádi za remízu.



Sestavy


TJ Sokol Hněvkovice
M. Němec [-] - D. Kořínek [-] , M. Fišar [-] , R. Šebesta [-] , M. Vondra [-] - M. Švec [-] , A. Kolárik [-] , J. Brázda [-] , L. Časar [-] - R. Anděl [-] (81. M. David [-] ) - Z. Pikl [-] (43. J. Brázda [-] )

SK Horní Ves
J. Zadák [-] - I. Glejtek [-] , T. Kubů [-] (70. L. Novotný [-] ) , J. Bělohlávek [-] , M. Skokan [-] - O. Kantor [-] (41. R. Makovička [-] ) , M. Brada [-] , D. Brada [-] , M. Průcha [-] , L. Červený [-] - D. Fanta [-] -

ŽK: 53. D. Brada , 65. I. Glejtek , 79. L. Červený .
Místo: Hněvkovice. Počet diváků: 20. Rozhodčí: HÁLA Lukáš - KOUDELKA ING. Oldřich (N), VLČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.