2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Žirova poprvé vítězně


Branky


10. J. Hána , 48. J. Hána
0

Že nic netrvá věčně dokázali fotbalisté žirovské rezervy. Jejich zdánlivě nekonečná série proher skončila, po zápase s Častrovem už i v Žirově vědí, jak chutná vítězství. Žirovské zmrtvýchvstání režíroval pendl z A týmu Jonatan Hána, který svému týmu dvěma góly vystřelil první tři mistrovské body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Střepina, která svou sestavu vyztužila o několik pendlů z A týmu, tentokrát nezaváhal a cenné body Častrov odvézt nenechala. První poločas se nesl v duchu vyrovnaného zápasu a bylo vidět, že se potkaly týmy, které jsou v tabulce blízko u sebe. I přesto byla vidět malá převaha domácího týmu, který se díky tomu dostal alespoň do více šancí než hosté.  Jednu z nich dokázal proměnit Hána a tak se Žirov dostal do jednobrankového vedení, které si udržel do konce poločasu.

 

 

Druhý poločas pak pokračoval v podobném duchu. Domácí zvládli dobře nástup a Jonatan Hána podruhé překonal brankáře hostů Olta. Toto vedení si už Žirov nenechal vzít a v poklidu dohrál zápas do vítězného konce, čímž prolomil svou sérii nezdarů.



Sestavy


TJ Střepina Žirov B
M. Daněk [-] - P. Bratrů [-] , P. Jonáš [-] , Z. Červený [-] , M. Kos [-] , J. Cvrček [-] , J. Knězů [-] - J. Doležal [-] (59. J. Bína [-] ) - T. Hlavička [-] (57. J. Nacházel [-] ) , T. Haruda [-] (57. J. Zíka [-] ) , J. Hána [-]

TJ Sokol Častrov
J. Olt [-] - M. Marek [-] , M. Votruba [-] (82. A. Karas [-] ) , J. Fuxa [-] , M. Fojt [-] - J. Pomikáček [-] , J. Houška [-] , V. Bečka [-] , P. Lapka [-] (71. J. Másilko [-] ) - L. Lapka [-] (64. P. Marek [-] ) , J. Rešl [-] -

ŽK: 57. Z. Červený - 32. M. Votruba .
Hráči zápasu: J. Hána .
Místo: Žirov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KŘÍŽ Ivo - DANIEL Julius (N), KNĚŽÍNEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.