Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Plačkova přijela do Nové Cerekve v osmi, odjela s desítkou


Branky


0

Velké problémy s kádrem nyní sužují rezervu Plačkova. Před 14 dny cestovali plačkovští do Horní Cerekve pouze v devíti, o tomto víkendu bylo ještě hůře. Do Nové Cerekve se dostavilo pouze osm hráčů Plačkova a tak zápas nemohl skončit jinak než hladkým vítězstvím domácího celku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plačkov trápí početná marodka, do Nové Cerekve hosté přijeli pouze s osmi hráči. Domácí měli od úvodních minut jednoznačnou převahu a vytvářeli si jednu šanci vedle druhé. Gólovou smršť rozpoutal v 9. minutě Vodička, do konce prvního poločasu se domácí gólově prosadili ještě čtyřikrát. Těsně před pauzou zkompletoval hattrick Michal Sochor mladší.

 

Druhé dějství mělo stejný scénář jako to první. A to nejen co se týče obrazu hry, stejné bylo i skóre. Domácí ve druhé půli skórovali opět pětkrát, takže soupeři z Plačkova na rozloučenou načepovali desítku.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Cerekev
Milan Gapko - předstoper: Soupeř ukázal, že je na tom s docházkou ještě hůře než my a to je co říct. Bylo to jednoduché vítězství.

TJ Sokol Plačkov B
Michal Schoula - hráč: Do Nové Cerekve nás přijelo jen osm, což hovoří za vše. Náš A tým bohužel provází početná marodka, s pendlama tudíž momentálně počítat nemůžeme a od toho se vše odráží. Zápas byl pouze formalitou, o majiteli tří bodů se rozhodlo již před úvodním výkopem.



Sestavy


TJ Nová Cerekev
T. Rajčan [-] - V. Knězů [-] , J. Seeman [-] - L. Hála [-] , P. Hála [-] , M. Gapko [-] , J. Tyráček [-] , T. Pavlík [-] , T. Vodička [-] - M. Sochor [-] - K. Zíka [-]

TJ Sokol Plačkov B
M. Němec [-] - Z. Svatoš [-] , V. Krejčí [-] , T. Vrána [-] , F. Jaroš [-] , K. Vaňous [-] , M. Schoula [-] , R. Zemek [-]

ŽK: 35. L. Hála - 84. T. Vrána .
Hráči zápasu: V. Knězů .
Místo: Nová Cerekev. Počet diváků: 25. Rozhodčí: BLAŽEK Jiří - SŮVA Jaroslav (N), SOCHOR Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.