Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka v Obratani vítězně pro A.F.C. Humpolec


Branky


0

Gólové hody byly k vidění v rámci devátého kola IV. třídy v Obratani. Matadoři z Humpolce v prvním půli mířili do černého hned čtyřikrát a zdálo se být po zápase. Hosté však úvod druhé půle zaspali, když Marek Vlach st. ihned po příchodu ze šaten přiblížil dvěma slepenými góly domácí na dostřel. Hosté ale poté opět zapnuli na vyšší rychlostní stupeň a vítězství si nakonec v pohledném a divácky atraktivním duelu pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Humpolecký uragán v první půli rozfoukal obrataňské naděje

9. kolo proti sobě postavilo domácí Obrataň a A.F.C. Humpolec, prozatím vedoucí tým IV. třídy. Hned od úvodního hvizdu se hrál poměrně svižný fotbal. Hosté šli do brzkého vedení, které v 15. minutě navýšili již na 2:0. To však z jejich strany nebylo vše. Chybující obrataňská obrana darovala soupeři další dva zbytečné góly. Humpolec tak vedl po půl hodině hry již 4:0 a zdálo se, že zápas je rozhodnutý. Ke konci půle se podařilo domácím korigovat a vykřesat tak maličkou jiskérku naděje.

Marek Vlach st. zadělal na drama, hosté si zápas ale utéct nenechali

Do druhého poločasu vstoupila Obrataň nejlépe jak mohla. Podařilo se jí vstřelit dva rychlé góly a byla opět v zápase. Po utkání mohli domácí litovat dalších neproměněných šancí, protože v 72. minutě vstřelili Humpolečtí pátý gól a zlomili tak odpor Obrataně. Během několika minut se trefili znovu a skóre už tak narostlo na 3:6 pro hosty. Ani sedmý gól nebyl příliš daleko, naštěstí pro Obrataň zahodil Humpolec pokutový kop. V závěru zápasu dokázal korigovat domácí Horský a utkání tak skončilo 4:6 pro Humpolec. I přes nepříznivý výsledek pro domácí to bylo v podzimní části zatím nejlépe odehrané utkání rezervy Obrataně. Ale přemíra chyb v obraně a neproměňování šancí stálo domácí tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň B
Josef Kalina - trenér: Myslím, že zápas se musel divákům opravdu líbit, zápas nabídl úplně vše. Bohužel jsme nedokázali vyrovnat na 4:4, protože šance na to byly. Zápas mohl skončit trochu jinak.

Humpolec
Martin Havel - asistent trenéra: V první půli jsme byli totálně efektivní a zápas už jsme si mohli jen v klidu dohrát. Nepochopitelně jsme ve druhé půli ztratili třígólový náskok. Naštěstí nás to nakonec nestálo body.



Sestavy


SK Obrataň B
F. Vilímek [-] - T. Lhotský [-] , R. Flígr [-] , R. Tábora [-] , M. Vlach [-] , M. Vlach [-] (61. M. Plášil [-] ) , L. Polanecký [-] , J. Čekal [-] (54. Z. Horský [-] ) , A. Pařil [-] , O. Pražák [-] , P. Kudrnáč [-]

Humpolec
R. Decastelo [-] - R. Němec [-] , J. Onderka [-] , V. Sávi [-] , A. Homola [-] (68. A. Horký [-] ) - P. Štěpán [-] , K. Marousek [-] , V. Zástěra [-] , K. Holčík [-] (58. M. Maršík [-] ) - P. Žáček [-] (29. P. Duba [-] ) , T. Čeleda [-] (86. M. Havel [-] )

ŽK: 69. A. Pařil .
Hráči zápasu: K. Marousek .
Místo: Obrataň. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - KUBERA Josef (N), ZÁSTĚRA Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.