4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby v Horní Vsi patřilo domácím, rezerva Horní Cerekve odjela bez bodů


Branky


23. D. Brada , 59. D. Fanta , 72. R. Fous , 90. L. Červený - 15. L. Suchý
0

Velké derby bylo na programu v rámci 10. kola IV. třídy Pelhřimovska. Střetli se v něm odvěký rivalové, domácí Horní Ves a sousední rezerva Horní Cerekve. Před výbornou návštěvou hráli prim zejména domácí, kteří ve druhé půli neponechali nic náhodě, když svého soka bez problémů přehráli. Horní Ves tak po dvou remízách v řadě konečně naplno bodovala a v tabulce i nadále stíhá zatím vedoucí A.F.C. Humpolec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení pendl Suchý, za domácí odpověděl Daniel Brada

Hosté na Horní Ves vletěli, byli rychlí a technický, hlavně pendlové z A týmu Havel a Suchý dělali domácím potíže. Právě Lukáš Suchý vstřelil v 15. minutě úvodní gól zápasu, kdy přišel centr ze strany a Suchý využil své rychlosti, byl u míče dřív než gólman a lehkou tečí ho překonal, čímž poslal hosty do vedení. Pak měli ještě jednu obrovskou šanci hosté, když se po rychlé kombinaci dostali před gólmana Horní Vsi, tvrdou střelou k tyči však gólman Zadák bravurním zákrokem vytáhl. Poté se domácí zformovali a začali také hrát svou hru, čímž začali dělat hostující obraně problémy, což vyústilo ve vyrovnávací branku, když se po individuální akci prosadil Daniel Brada a vyrovnal. Do poločasu se střídala hra mezi šestnáctkami, nic moc zajímavého se nedělo, kromě tvrdého faulu na domácího hráče, který musel skrz zranění střídat. A k překvapení domácích za to nebyla ani udělena karta.

Horní Ves po přestávce dominovala

Druhý poločas už byl v režii domácích, kteří hosty přehrávali. Bohužel došlo k dalším dvěma zraněním, tentokrát nezaviněným, takže domácí museli střídat další dva hráče. Domácí se stále tlačili hodně dopředu a dělali svou hrou hostům problémy. Za aktivitu byla Horní Ves odměněna, nejprve v 59. minutě, kdy přehodil gólmana Daniel Fanta  a pak v 72. minutě Fous při rozehrání rohu hlavičkoval přesně - 3:1. Hostující tým poté působil již odevzdaným dojmem, domácí se snažili ještě přidat nějaké góly, šance na to byly, ale ujala se pouze jedna, když z brejku předběhl všechny Lukáš Červený a překonal gólmana Bečicu, čímž uzavřel stav zápasu. Bylo to derby jak má být, odehrálo se slušně a bez problému a to jak na hřišti, tak také v hledišti.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Ves
Jaroslav Bělohlávek - kapitán: Věděli jsme, že to bude těžké a že derby má jiný náboj jak ostatní zápasy, že přijde hodně fanoušků a že Cerekev nasadí kluky z A týmu na pomoc a budou chtít hrát útočně, a tak jsme se snažili je uhlídat, což se nám podařilo i nám to tam po pauze padalo.Jsem maximálně spokojen, byl to z obou stran dobrý fotbal, musel se líbit a jsem moc rád, že jsme to zvládli a body zůstaly zaslouženě doma.




Sestavy


SK Horní Ves
J. Zadák [-] - I. Glejtek [-] (44. R. Fous [-] ) , M. Průcha [-] , J. Bělohlávek [-] (54. T. Kubů [-] ) , M. Skokan [-] - M. Brada [-] (68. L. Novotný [-] ) , V. Řepka [-] , O. Kantor [-] , D. Brada [-] , L. Červený [-] - D. Fanta [-]

SK Horní Cerekev B
A. Bečica [-] - T. Pinkas [-] , L. Musil [-] - T. Podařil [-] - J. Havel [-] , L. Suchý [-] , O. Musil [-] (59. J. Drda [-] ) , L. Loukota [-] , F. Šimek [-] (76. V. Pauš [-] ) , Š. Filsoch [-] , J. Petrák [-]

Hráči zápasu: V. Řepka , D. Brada , L. Červený - L. Suchý .
Místo: Horní Ves. Počet diváků: 130. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - VLČEK Petr (N), KLUBAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.