0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:00

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu rezervních týmů vezou Košetice body z Horní Cerekve


Branky


0

Vyrovnaný, kvalitní zápas viděla padesátka diváků v Horní Cerekvi. Záložní tým domácích poslal do hry opět hráče A týmu Lukáše Suchého a Jakuba Havla, ale hosté z Košetic se velkých jmen nezalekli. Trpělivou hrou čekali na svou šanci, a ta přišla v 80. minutě zápasu, kdy se prosadil Michal Čermák, který tak rozhodl o importu bodů do Košetic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase kralovaly obrany, skóre se neměnilo

Poslední podzimní duel svedl na cerekvickém hřišti sousedy v tabulce a šlo tedy o to, kdo z nich přezimuje na lepší pozici před jarními odvetami. Lépe začali hosté, už v 1. minutě pronikl obranou Machovec, jeho střela však minula domácí branku. Stejně tak skončila i střela z přímého kopu Dvořáka o dvě minuty později, střelu Šády naopak zblokoval stoper domácích Havel. Po následující čtvrthodince, kdy se hrálo mezi šestnáctkami, přišli na řadu také domácí. Nejprve Suchý poslal míč L. Musilovi, ten přesným centrem vybídl k zakončení Petráka, jeho hlavička však šla nad branku Duffka. Vzápětí Petrák přiťuknul zpět na Suchého, ten ale také přestřelil. V téže minutě se Šimkovi v dobré pozici nepodařilo prostřelit obranu Košetic, neskóroval ani Suchý obstřelem z hranice velkého pokutového území.

 

Hosté dostali šanci docílit branky v 27. minutě, ale Dvořákův slabý oblouček z trestného kopu ze 17 metrů Bečica lehce kryl. Po půlhodině hry se ještě dostal ke střele O. Musil, ale ani on se netrefil mezi tři tyče, stejně jako Suchý hlavou po Šimkově přesném rohovém kopu. Pět minut před koncem první půle ještě zahrozili hosté, Mynařík však přizvednutý centr Dvořáka přestřelil.

Vyrovnaný zápas rozhodl hostující Michal Čermák

Téměř patnáctiminutovou mírnou převahu domácích po přestávce přerušil svou střelou hostující Šáda, Bečica opět neměl s jeho střelou doprostřed branky problém. Akce se pak přelévaly z jedné strany na druhou  a stále více bylo zřejmé, že komu se podaří vstřelit branku, získá tři body. Po hodině hry totiž Šimek ze 16 metrů a Havel z 25 metrů netrefují branku, stejně tak končí střely Čermáka a Šády na druhé straně. Více vzruchu přinesla 77. minuta, kdy Suchý posunul míč do šestnáctky na Rašíka, ten se uvolnil, ale jeho přízemní střela těsně minula Duffkovu branku.

 

V 80. minutě na půlce vhodil špatně míč do hry domácí Loukota, soupeř rychle uvedl míč do hry, ten se dostal na pravou stranu k volnému Čermákovi, který prudkou střelou zařídil hostům vedení. Snaha domácích v závěru utkání kýžené vyrovnání nepřinesla, neuspěli ani Drda se svým prudkým centrem před branku, ani Havel a Suchý se střelami zdálky. Typické remízové utkání tedy pro sebe rozhodli šťastnější hosté po drobné chybě domácí obrany. 



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev B
Jan Ošanec - trenér: Vyrovnané utkání s minimem šancí, kluci hráli dobře zezadu, zejména Havel a Podařil působili velmi jistě. Slabší to bylo s finální přihrávkou a zakončením.

TJ Sokol Košetice B
Pavel Žáček - vedoucí mužstva: Slušně hrané, vyrovnané utkání, fotbalově na úrovni, z našich hráčů bych vyzdvihl výkon kapitána Jiřího Bejčka.



Sestavy


SK Horní Cerekev B
A. Bečica [-] - T. Pinkas [-] (45. V. Pauš [-] ) , L. Musil [-] (70. D. Rašík [-] ) - T. Podařil [-] - J. Havel [-] , L. Suchý [-] , O. Musil [-] , L. Loukota [-] , F. Šimek [-] , Š. Filsoch [-] , J. Petrák [-] (63. J. Drda [-] )

TJ Sokol Košetice B
J. Duffek [-] - J. Mynařík [-] , M. Langr [-] , Z. Most [-] (36. D. Budař [-] ) , P. Machovec [-] , P. Pospíchal [-] , M. Čermák [-] , O. Šáda [-] , P. Radosta [-] , J. Bejček [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 25. J. Petrák - 56. O. Šáda .
Hráči zápasu: J. Havel , T. Podařil - J. Duffek , J. Bejček .
Místo: Hor. Cerekev. Počet diváků: 50. Rozhodčí: VĚTROVSKÝ Tomáš - KLUBAL Pavel (N), LHOTA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.