2:6
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvkovice si v Nové Cerekvi s chutí zastřílely


Branky


44. M. Gapko , 79. M. Sochor - 6. M. Švec , 24. Z. Pikl , 37. R. Anděl , 48. R. Anděl , 54. R. Anděl , 69. Z. Pikl
0

Nepříjemného soupeře s přehledem pokořili fotbalisté Hněvkovic. Domácí tým Nové Cerekve se povětšinou prezentuje urputnou, bojovnou hrou. Bojovnost tentokrát na fotbalovějšího soupeře však nestačila. Hněvkovičtí napravili zaváhání z minulého kola, kdy senzačně prohráli s Žirovem B. Tentokrát si přední tým soutěže dal na podcenění protivníka pozor, třemi góly se blýskl hněvkovický střelec Radek Anděl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se sice tentokrát sešli v dobré sestavě, ale nic platné jim to v souboji se Sokolem Hněvkovice nebyla. Ačkoliv domácí měli několik dobrých příležitostí, fotbalovější hosté šli zásluhou branky Švece už v 6. minutě do vedení. Hosté těžili z individuálních chyb hráčů Nové Cerekve. Hostující vedení zvýraznili Pikl s Andělem, za domácí korigoval těsně před odchodem do šaten tentokrát v útoku hrající Milan Gapko.

 

Druhý poločas přinesl stejné gólové rozložení jako úvodní dějství. Za hosty hned zkraje druhé půle zkompletoval hattrick Radek Anděl. Poté zvýšil už na hrozivých 1:6 Zdeněk Pikl. Za domácí v 79. minutě korigoval stav bývalý hokejový brankář Pelhřimova Michal Sochor starší. Vítězství hostů je zasloužené, domácí hráče udělali příliš mnoho chyb, které Hněvkovice dokázaly trestat.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Cerekev
Milan Gapko - hráč: Náš výkon byl dnes opět marný, nic nám nevycházelo. Musím pochválit rozhodčího, který pískal výborně. Prohráli jsme zaslouženě a jsme rádi, že už se blíží konec podzimu, snad se dáme přes zimu trochu dohromady.




Sestavy


TJ Nová Cerekev
T. Rajčan [-] - J. Seeman [-] , J. Šípek [-] , M. Sochor [-] , M. Amcha [-] - T. Pavlík [-] (55. P. Hála [-] ) , K. Zíka [-] , L. Hála [-] , T. Vodička [-] - M. Sochor [-] , M. Gapko [-]

TJ Sokol Hněvkovice
O. Švanda [-] - R. Šebesta [-] , M. Fišar [-] - J. Brázda [-] , M. Švec [-] , Z. Nekola [-] (34. M. David [-] ) - Z. Pikl [-] , K. Horký [-] , R. Anděl [-] - D. Kořínek [-] , P. Nenadál [-]

ŽK: 33. R. Šebesta , 33. M. Švec .
Hráči zápasu: R. Anděl .
Místo: Nová Cerekev. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - GNOJEK Richard (N), KOUDELKA ING. Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.