1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 13:00

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice zvítězily v Opatově a postoupily do okresního přeboru


Branky


8

V posledním zápase sezóny si Opatov připsal proti vedoucím Hrotovicím porážku a poslal je tak do okresního přeboru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Opatov přivítal na svém hřišti fotbalisty vedoucích Hrotovic. Hrotovice doma nečekaně padly Čáslavicím 3:0 a minimálně musely o týden odložit postupové oslavy. Opatov naopak dokázal zvítězit v Moravských Budějovicích B po výhře 4:2. Na podzim se radovaly z těsné výhry 3:2 Hrotovice. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí.  Začátek utkání přinesl nejprve vzájemnou oťukávanou a záhy začali

přicházet také první šance. Jenže gólmani obou týmů byli prozatím na
svém místě. Až přišla 25. minuta a první gólová radost hostujícího celku,
o kterou se postaral Jakub Petřek- 0:1. Hosté se pak snažili ještě
své skóre navýšit, ale do konce poločasu již žádná branka nepadla,
takže se docházelo do kabin za hubeného vedení hostujícího týmu. Diváci
se tak určitě měli na co těšit. Hosté tak byli blízko postupu. 

Hosté si výhru pohlídali

Začátek druhého poločasu vyšel hostům skvěle a Hrotovice přiblížil ještě blíže k postupu v 54. minutě Michal Mlejnek - 0:2. Domácí celek ale ještě dokázal utkání zdramatizovat, když hned v 57. minutě rychle odpověděl na branku Hrotovic Adam Švaříček - 1:2. Ale nezlomná vůle a tah celého týmu  udělaly své a vítězství 1:2 tak odstartovalo dlouho očekávané oslavy.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, jednatel: Sezona 2021/2022 pro nás nebyla vůbec lehká. Předchozí ročník byl kvůli covidové pandemii ukončen předčasně a tvrdě vybojované první místo v tabulce tak bylo smazáno. V této sezoně jsme se opět chtěli dostat na špici, ale zároveň jsme očekávali, že ostatní mužstva již budou na naši hru a naše výkony nachystaní. Nicméně nově posilněný tým a tvrdá a poctivá příprava před začátkem sezony, včetně úspěšného základního kola Poháru OFS splnily očekávání a mužstvu se již od začátku dařilo. Bohužel 3 podzimní prohry s Jemnickem „B", Čáslavicemi a Šebkovicemi „B" pro nás znamenaly dočasný mírný pád z čela tabulky. Následná zimní příprava v podobě fyzicky náročných tréninků a několika přípravných zápasů na umělém povrchu dodala týmu další sílu a motivaci a jaro se tak neslo na vlně vítězství. Dostali jsme se opět do čela tabulky a jediným zdržením oslav postupu byla domácí prohra s Čáslavicemi. Z toho důvodu jsme na poslední utkání do Opatova odjížděli s nutností získat alespoň 1 bod pro zajištění postupu do Okresního přeboru. Nezlomná vůle a tah celého týmu ale udělaly své a vítězství 1:2 tak odstartovalo dlouho očekávané oslavy. Velký dík patří všem hráčům, trenérovi Pavlu Laštovičkovi, celému organizačnímu týmu a fanouškům, kteří nás v průběhu sezony doprovázeli.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - A. Švaříček [-] , R. Pokorný [-] , M. Řezáč [-] (63. V. Eliáš [-] ) , L. Zbožínek [-] , D. Čučelin [-] , P. Jirka [-] , J. Tekal [-] , R. Novotný [-] (74. S. Wasserbauer [-] ) , M. Kšír [-] , F. Šinkovský [-]

Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - L. Dvořák [-] , T. Hadraba [-] , F. Pekárek [-] , M. Růžička [-] (90. L. Nevtípil [-] ) - J. Votava [-] , J. Kučera [-] - P. Padělek [-] (81. R. Fiala [-] ) , M. Mlejnek [-] (90. Z. Kovář [-] ) - E. Pokorný [-] (63. M. Hrůza [-] ) , J. Petřek [-] (90. T. Novotný [-] )

Hráči zápasu: R. Pokorný - J. Petřek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nováček Ivo - ŠABACKÁ Lucie, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Většina fandů fotbalu z nižších soutěží se bude upínat k tomuto zápasu. Asi každý si klade otázku, jak se Hrotovice poučí z minulé nečekané porážky doma s Časlavicemi? Vyhrají v Opatově a oslaví postup nebo se celý rok dřely zbytečně?
Opatov je šestý, takže fotbal určitě hrát umí. Několikrát jsem zde hrál a vždy se mi zde hrálo špatně. Nyní k nim přijíždí aspirant na postup z Hrotovic.
Za sebe očekávám více bojovnou hru než nějakou fotbalovost. Přece jenom se hraje o strašně moc. Dá se očekávat i hodně diváků z Předína, kteří se určitě přijedou na utkání podívat, jelikož Předín je od Opatova vzdálený pouhé 3 kilometry.
Myslím si, že Hrotovice zvítězí a oslaví postup. Ale nebudou to mít vůbec jednoduché. Psychika taky bude hrát svou roli. Doufám, že se v sobotu na chvíli urvu a tento zápas uvidím.
Utkání bude řídit Nováček Ivo. Na lajně budou Šabacká a Vrzáček.