0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice doma nečekaně padly s Čáslavicemi


Branky


7

Fotbalisté Hrotovic si na svém hřišti připsali proti Čáslavicím nečekanou porážku 0:3 a oddálili oslavy postupu do Okresního přeboru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

V posledním domácím utkání přivítaly Hrotovice na svém hřišti tým z Čáslavic. Podle vývoje minulého zápasu, kde byly Čáslavice o gól lepší, ale předvedly velice nefotbalový výkon, bylo jasné že oba týmy čeká nelehký zápas. Od začátku utkání byla vidět na obou stranách opatrná a rozvážná hra bez větších akcí. Domácí ale přece jen měli převahu a postupně si vytvořili několik slibných šancí. Žádná ale neskončila za zády brankáře Belvončíka. Naopak po chybě domácích a následném zmatku na hranici velkého vápna se ve 34. minutě k míči dostal O. Bulička a otevřel skóre ve prospěch hostů - 0:1. 

 

Hosté ještě skóre navýšili

Domácí ani poté nepolevili a tvořili se jednu šanci za druhou. Několikrát zazvonila tyč hostů, několik šancí vychytal brankář. Hosté za celý zápas nedokázali vytvořit žádnou fotbalovou šanci a těžili jen z chyb domácích a z následných rychlých protiútoků. Jeden takový se hostům povedl v 54. minutě, kdy zvýšili na 2:0. O dvacet minut později byl další únik hostů zastaven faulem a po trestném kopu z dorážky zvýšil M. Klika, čímž zmařil naděje domácích na získání bodů. Zápas řídil rozhodčí I. Macek a asistovali mu L. Šabacká a L. Fiala.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, jednatel: Hrotovice se i nadále drží v čele tabulky III. třídy s náskokem 2 bodů na druhý Předín. V posledním utkání zavítají na půdu Opatova, kde potřebují získat alespoň 1 bod pro postup do okresního přeboru.




Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - L. Dvořák [-] (46. M. Hrůza [-] ) , T. Hadraba [-] , F. Pekárek [-] , M. Růžička [-] - J. Kučera [-] , J. Votava [-] , F. Strohmer [-] (46. E. Pokorný [-] ) , L. Škoda [-] - M. Mlejnek [-] (89. Z. Kovář [-] ) , P. Padělek [-] (62. R. Fiala [-] ) -

FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - M. Busta [-] , O. Bulička [-] , T. Rygl [-] (75. R. Bastl [-] ) , M. Zikmund [-] , J. Vecheta [-] (81. M. Obůrka [-] ) , P. Růžička [-] , M. Šimek [-] , D. Šmehlík [-] , M. Růžička [-] , J. Höfner [-] (56. M. Klika [-] )

ŽK: 25. L. Dvořák , 81. M. Růžička - 33. M. Busta , 54. O. Bulička , 72. M. Klika .
Hráči zápasu: J. Belvončík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MACEK Ivo - ŠABACKÁ Lucie, FIALA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Souboj prvního se třetím. Hrotovicím stačí k postupu do okresního přeboru jen 1 bod ze dvou zápasů. Hrotovický kouč "Laštůvka" nedopustí žádné podcenění soupeře. Myslím si, že Hrotovice v tomto utkání bez problémů zvítězí. I slepej musí vidět, že rozdíl v kvalitě obou týmů je obrovský. Očekávám hodně, moc, spousty diváků. Kdo by si taky nechal ujít tenhle zápas že? Můj tip na výsledek je 4:1. Utkání bude řídit Macek Ivo, na lajně budou Cejnar a Šabacká.
Bohužel toto utkání neuvidím, protože běžím v sobotu večer další půlmaratónový závod, tentokrát v Českých Budějovicích. A počítám s tím, až se po závodě kouknu na výsledek utkání, tak Hrotovice budou slavit postup. Moc to klukům přeji.

Tip: výhra domácích