Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice zvítězily bez problémů s Moravskými Budějovicemi B


Branky


7

Fotbalisté Čáslavic si na svém hřišti proti Moravským Budějovicím B připsali další výhru, která ale na postup stačit nebude 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili hned třikrát

Čáslavice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Moravských Budějovic B. Na podzim se radovaly z výhry 1:0 Moravské Budějovice. Prvních třicet minut byla v utkání lepší hostující benfika, jenže po půlhodině se obraz hry naprosto změnil. Domácí Čáslavice vstřelili během posledních pěti minut druhé půle tři branky a rozhodly tak o osudu utkání ještě do poločasu.

Domácí pokračovali v kanonádě

Druhý poločas už byl v režii domácích, kteří postupně navyšovali svůj náskok. Čestný zásah hostující benfiky zařídil z penalty střídající Ondřej Nedvědický - 7:1.



Ohlasy k zápasu



SK Moravské Budějovice B
Dvořák Ondřej , hráč: Prvních třicet minut byla v utkání lepší naše benfika, jenže po půlhodině se obraz hry naprosto změnil. Domácí Čáslavice vstřelili během posledních pěti minut druhé půle tři branky a rozhodly tak o osudu utkání ještě do poločasu.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - M. Obůrka [-] (46. M. Busta [-] ) , O. Bulička [-] , T. Rygl [-] , M. Zikmund [-] , J. Vecheta [-] (53. R. Bastl [-] ) , P. Růžička [-] (77. M. Hobza [-] ) , M. Šimek [-] , D. Šmehlík [-] , M. Růžička [-] , J. Höfner [-] (46. M. Klika [-] )

SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - J. Benda [-] , T. Michal [-] , A. Kabashaj [-] , O. Fedra [-] , Z. Škoda [-] (69. O. Nedvědický [-] ) , M. Buďa [-] , M. Premar [-] (26. K. Svoboda [-] ) , M. Šabatka [-] , R. Szabó [-] , J. Povolný [-]

ŽK: 41. O. Dvořák .
Hráči zápasu: P. Růžička .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - ADAMENKO Vasyl, VECHETA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Tady nevidím favorita. Utkání skončí spravedlivou dělbou bodů.