2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl pro Hrotovice


Branky


5

Ve šlágru kola, kdy se utkaly vedoucí Hrotovice proti druhému týmu tabulky Předínu šlo o to, který tým bude blíže Okresnímu přeboru. Nakonec se za skvělé divácké kulisy téměř 250 diváků radovaly Hrotovice po těsné výhře 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V nedělním velice důležitém utkání o čelo tabulky doma Hrotovice přivítaly Předín. Minulé dvě utkání na půdě Předína dopadly lépe pro Hrotovice, kdy zvítězily 0:5 a 0:1. Oba týmy tedy čekal nelehký souboj. Utkání mezi prvním a druhým celkem 3. třídy sledovalo 245 platících diváků a opravdu bylo na co koukat. Domácí si od úvodu utkání díky rychlým kombinacím tvořili slibné šance, chybělo však trochu fotbalového štěstí, aby míč propadl za záda brankáře. Naopak hosté hrozili zejména rychlými protiútoky, kdy hodně těžili ze ztracených míčů domácích. Jeden z těchto protiútoků měl za následek rohový kop a z něj v 34. minutě Vojtěch Vídenský otevřel skóre. Hra se aktivně přelévala z jedné strany na druhou. Po pouhých 4 minutách se na velkém vápně hostů dostal k míči Luboš Škoda a ránou pod břevno nedal brankáři šanci. Do šaten se tedy šlo za vyrovnaného stavu 1:1. 

Domácí rozhodli až ve druhé půli

Druhý poločas se nesl v podobném stylu, s mírnou převahou domácích, kteří nadále nepřestávali útočit. V 59. minutě po rohovém kopu domácích se dostal k odraženému míči Emil Pokorný a 100. brankou Hrotovic otočil skóre na 2:1. Hosté se pak ještě snažili zvrátit výsledek utkání, ale žádná z jejich šancí neskončila za zády domácího Honzy Křivánka. Body za vítězství si tedy opět připsaly Hrotovice a odpoutaly se tak od Předína na rozdíl 5 bodů.



Ohlasy k zápasu



Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Samozřejmě nás mrzí, že jsme neurvali alespoň bod za remízu, ale myslím si, že se nemáme za co stydět. Zápas byl poměrně vyrovnaný, domácí byli více fotbalovější, to jsme ale dorovnávali bojovností. Šance byly na obou stranách a štěstí se bohužel více přiklonilo k domácím.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - L. Dvořák [-] (46. M. Hrůza [-] ) , M. Růžička [-] (80. L. Nevtípil [-] ) , F. Pekárek [-] - J. Kučera [-] , F. Strohmer [-] (54. E. Pokorný [-] ) , L. Škoda [-] (82. P. Padělek [-] ) , J. Petřek [-] - J. Votava [-] , M. Mlejnek [-] - T. Hadraba [-]

Předín
P. Frenc [-] - O. Vrbka [-] , F. Dvořák [-] , V. Hekrle [-] (75. V. Kos [-] ) , M. Dohnal [-] , T. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] , V. Báňa [-] , R. Michálek [-] , M. Šindelář [-] , K. Babor [-]

ŽK: 80. M. Růžička , 84. F. Pekárek .
Hráči zápasu: E. Pokorný - V. Vídenský .
Počet diváků: 245. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - VRZÁČEK Josef, ŠABACKÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Každý kdo sleduje fotbal, tak ví, že tento zápas je vrcholem sezóny pro oba dva týmy. Utká se první tým tabulky z Hrotovic proti druhému týmu z Předína. Očekávám útočné utkání (Hrotovice vstřelili 98 gólů, Předín 101 gólů). Neříkám, že toto utkání je rozhodující v boji o postup, ale je klíčové. Kdo toto utkání vyhraje tak bude na prvním místě tabulky a do konce soutěže už asi nezaváhá. I když Hrotovice mají oproti Předínu mnohem těžší los na zbývající 3 utkání. Očekávám diváckou návštěvu v Hrotovicích, jaká tu dlouho nebyla. Troufám si říct, že bude hodně natřískáno. Předín má svoji kvalitu, zaslouženě je na špici tabulky. Oba dva trenéři určitě nasadí to nejlepší co mají. V tomto utkání není čas na nějaké zkoušení hráčů nebo něco podobného. Pro některé kluky z obou dvou týmů to bude asi životní utkání. Podle mě to bude vyrovnané utkání, nikdo z hráčů nic nemůže podcenit, vypustit, to prostě v tomto utkání o všechno nejde. Bude se hrát na" krev". Myslím si, že rozhodne větší zkušenost domácích. Každý ví, že jsem z Hrotovic a Hrotovicím fandím. Na pondělí si beru dovolenou a doufám, že kluci z Hrotovic nedělní těžké utkání zvládnou, zvítězí a přiblíží se k vytouženému postupu blíž a blíž. Takže, kdo nevíte co na nedělní odpoledne, tak určitě vyrazte do Hrotovic na fotbal. Utkání bude řídit zkušený Jiří Voborný, na lajně budou pánové Vrzáček a Kvapil.