Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B nestačily na Radotice


Branky


5

Domácí Kouty B nestačily na Radotice a propadli se na poslední příčku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Kouty B přivítaly na svém hřišti fotbalisty Radotic. Oba týmy v minulém kole vyšly bodově naprázdno. Zatímco Kouty B nezvládl záchranářský souboj v Třebenicích., Radotice utrpěly na svém hřišti debakl 1:9 s lídrem soutěže z Hrotovic. Oba celky tak měly co napravovat. Na podzim se radovaly ze tří bodů Radotice díky výhře 2:0. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Začátek zápasu vyšel skvěle hostům, které poslal do vedení v 6. minutě Martin Habich - 0:1. Domácí potřebovali nutně bodovat, ale dlouho se jim nedařilo překonat hostující obranu. To se nakonec podařilo ve 41. minutě Martinu Maškovi a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 1:1. Zápas tak byl zcela otevřený. 

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Ve druhém poločase začali lépe opět hosté a v 50. minutě jim vrátil vedení Martin Jeleček - 1:2. Hosté z Radotic byli nadále při chuti a v 53. minutě již zvyšoval na 1:3 Miroslav Komenda - 1:3. To už byla pro domácí celek složitá práce aby ze zápasu nevyšli naprázdno. Definitivní pojistku na výhru hostů pak dal v 81. minutě svou druhou brankou v zápase Martin Habich - 1:4. V 88. minutě se domácí dočkali Patrikem Šipošem snížením na 2:4.



Sestavy


SK Kouty B
T. Riedl [-] - P. Munduch [-] , P. Dočekal [-] , O. Částka [-] , A. Dočekal [-] (46. P. Šipoš [-] ) , M. Mašek [-] , F. Neuman [-] , R. Komínek [-] , J. Koděra [-] (46. T. Pačinek [-] ) , S. Čech [-] , A. Vrtal [-] (80. F. Neuman [-] )

TJ Družstevník Radotice
Z. Kapinus [-] - M. Sevelda [-] , P. Tobolka [-] - M. Habich [-] - - P. Sevelda [-] (28. M. Liška [-] ) , J. Tengeri [-] , M. Jeleček [-] , R. Vlček [-] , M. Kincl [-] (85. S. Michal [-] ) , L. Sevelda [-] , M. Komenda [-] (87. J. Nevěčný [-] )

ŽK: 70. D. Stejskal - 82. Z. Kapinus .
Hráči zápasu: M. Mašek - M. Komenda .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KALINA Oldřich - NOVÁČEK Jakub (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Těžko tipovatelné. Zápas dvou týmů ze spodku tabulky. Zkusím dát na vítězství o záchranu bojujících Koutů.