0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice zvítězily v Rouchovanech


Branky


18. O. Bulička , 32. M. Šimek (p.) , 41. M. Zikmund , 73. P. Růžička
5

Fotbalisté Rouchovan si v domácím zápase proti třetím Čáslavicím připsali jasnou porážku 0:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté třikrát udeřili

Rouchovany přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Čáslavic. Ty si v minulém kole zastřílely proti Jemnicku B. Čtyřmi góly se na demolici Jemnicka podílel čtyřmi góly navrátivší karetní hříšník Marcel Šimek. Hlavně na útočné hře to bylo znát. Pro Čáslavice tak je tento hráč nepostradatelnou součástí a spousty bodů jim také vystřelel. Rouchovany naopak v posledním kole ani neskórovali, když podlehly na hřišti Okříšek B 2:0. Na podzim se radovaly z výhry Čáslavice 3:0. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Na začátku zápasu se oba celky zastřelovaly a jako první šli do vedení hosté, když se v 18. minutě prosadil Otakar Bulička - 0:1. Ve 32. minutě se zapsal do střelecké listiny nejlepší střelec hostí Marcel Šimek, který proměnil pokutový kop - 0:2. Hosté neměli stále dost a ve 41. minutě dal na poločasových 0:3 Michal Zikmund. Domácí tak už měli minimální naději na nějaký bod. 

Hosté si výhru pohlídali

Ve druhém poločase bylo již utkání vyrovnanější. Hosté se již zbytečně netlačili dopředu. Přesto se jim podařilo ještě skóre navýšit, když se v 73. minutě trefil Patrik Růžička - 0:4. Zápas tak byl již rozhodnutý a tak se mohl zbytek utkání dohrát bez větších problémů. 



Sestavy


1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - P. Pachr [-] , J. Michal [-] , R. Havelka [-] , P. Furiš [-] , O. Pospíšil [-] (15. H. Stojar [-] ) , L. Ludvík [-] , D. Polášek [-] (64. J. Kopeček [-] ) , M. Furiš [-] (66. D. Vítek [-] ) , J. Králík [-] , M. Salák [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - J. Höfner [-] (56. R. Bastl [-] ) , M. Obůrka [-] (77. L. Mach [-] ) , O. Bulička [-] , M. Zikmund [-] , J. Vecheta [-] , P. Růžička [-] (83. P. Vyhnálek [-] ) , M. Šimek [-] , D. Šmehlík [-] , M. Klika [-] , M. Růžička [-]

ŽK: 63. M. Šimek .
Hráči zápasu: J. Belvončík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - MAŠA Jiří (N), VECHETA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Kádr Čáslavic na mě působí kvalitněji. Hosté v tomto utkání zvítězí. V utkání se střelecky prosadí klíčový hráč Čáslavic Šimek.