Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice jasně přehrály Pyšel


5

V záchranářském souboji zvítězily jasně domácí Třebenice nad Pyšelem 5:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát udeřili

Třebenice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Pyšelu. Šlo o zápas, kde vítěz utkání měl ještě šanci na záchranu. Třebenice tak dostaly opět šancí využít domácího prostředí, tak jako v minulém zápase proti Koutům B. Pyšel naopak padl na svém hřišti smolně po jediné brance Josefa Holčapka 0:1. Na podzim se radovaly z výhry 4:2 Pyšel. Třebenice vzali otěže do svých rukou od první minuty zápasu. Byli rychlejší na míči, lépe kombinovali, hosté je skoro vůbec nedostupovali. Proto se hned ve čtvrté minutě prosadil Tomáš Ondráček. Ve čtrnácté pak Filipec přehodil brankáře a stav byl 2:0. O dvě minuty později byl v samostatném úniku T. Ondráček, přihrál Štveráčkovi, ten zakončil do prázdné branky a zvýšil tak na 3:0 pro domácí. Poté se hra trochu zklidnila a domácí si drželi náskok až do poločasu utkání. 

Domácí si výhru pohlídali

V 51. minutě po rychlém protiútoku zvyšoval znovu Tomáš Ondráček. Domácí pak měli nespočet dalších šancí, ty však nevyužili. Až v 84. minutě se po dlouhé době gólově prosadil Michal Ondráček, který poslal nechytatelnou střelu k levé tyčce. Hosté se však dočkali čestného gólu, když po odpískaném pokutovém kopu snížil Šabacký, který ji proměnil s velkou dávkou štěstí. Domácí zaslouženě zvítězili 5:1 a stále se drží v boji o záchranu III. třídy.



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Svoboda Ondřej, hráč: Třebenice vzali otěže do svých rukou od první minuty zápasu. Byli rychlejší na míči, lépe kombinovali, hosté je skoro vůbec nedostupovali.




Sestavy


Horácký klub Třebenice
P. Venhoda [-] - M. Machát [-] , M. Ondráček [-] , P. Vrbka [-] , L. Štveráček [-] (58. M. Ondráček [-] ) , M. Filipec [-] (77. M. Čermák [-] ) , J. Fiala [-] , F. Rymeš [-] (67. S. Jenerál [-] ) , T. Ondráček [-] (67. L. Slavík [-] ) , J. Jaroš [-] , O. Svoboda [-]

TJ Sokol Pyšel
M. Široký [-] - D. Moudrý [-] , D. Šubert [-] , J. Hejátko [-] , D. Šabacký [-] - L. Šandera [-] (41. J. Čapo [-] ) , A. Fila [-] , D. Kupský [-] , F. Dvořák [-] - M. Šabacký [-] , O. Věžník [-] (55. S. Dvořák [-] ) -

Hráči zápasu: M. Filipec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - CEJPEK Radek, SVOBODA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Zápas o 6 bodu. Kdo vyhraje získá důležité body k záchraně. Za mě vyrovnané utkání. Ale výhru přeji klukům z Třebenic.