Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2022 17:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B doma přehrály Šebkovice B


Branky


30. V. Němec , 38. V. Němec , 48. V. Němec , 74. M. Laš , 88. V. Němec - 10. E. Pelckmans , 59. M. Rybka , 70. J. Fejta , 90. E. Pelckmans
4

V souboji dvou rezervních týmů se radovaly z výhry domácí Rapotice, které porazily Šebkovice 5:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

 Utkání týmů "bojujících " o střed tabulky bylo ovlivněno vysokými teplotami a tak tempo zápasu bylo i na III.třídu spíš pomalejší.Lépe začali hosté a i když úvodní únik hostující hráč neproměnil, ten druhý poslal v 10.min k tyči. V poli byli domácí přece jen fotbalovější a tak si začali vytvářet šance. Ve 30.min. zachytil Martin Laš  ( dnes hlavní nahrávač čtyřgólového kanonýra Němce) rozehrávku a poslal do šance ,po herním půstu, hladového Němce a ten nezaváhal. Do poločasu otočil ve prospěch domácích opět Němec a tak 2:1, i když brankový rozdíl mohl být větší.

 

Domácí si výhru pohlídali

Druhá část začala nevyužitými šancemi domácích, přesto po přiťuknutí od Laše, proměnil opět Němec, na 3:1. Hosté snížili v 59.min pěknou ranou do šibenice 3:2 a když neproměnil Němec další samostatný nájezd, hned z protiútoku vyrovnali na 3:3. Výsledek zachránil přesnou hlavičkou Martin Laš . I když měli hosté v závěru více sil a minimálně dvakrát domácí podržel brankář Krčma , zvýšil na 5:3 , kdo jiný ,než Němec. Se závěrečným hvizdem rozhodčího přišla nepozornost a korekce výsledku na hokejových 5:4.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Zajímavý a do posledních minut dramatický zápas nabídl divákům hodně branek, pěkné akce a střely,ale také místy "holomajznu" a oproti ostatním vítězným zápasům výrazně nižší tempo.




Sestavy


FC Rapotice B
A. Krčma [-] - M. Dobeš [-] , M. Laš [-] (46. M. Dvořáček [-] ) , T. Pavlíček [-] , M. Matoušek [-] , J. Tesař [-] (46. M. Matoušek [-] ) , V. Němec [-] , M. Laš [-] , A. Chatrný [-] , D. Slaný [-] , J. Dvořáček [-] (60. M. Adam [-] )

TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - E. Pelckmans [-] , P. Levi [-] (80. J. Uhlíř [-] ) , D. Volf [-] , T. Bílek [-] , S. Zikmund [-] , M. Rybka [-] , L. Ryvola [-] , J. Holčapek [-] , J. Fejta [-] , D. Kašpárek [-]

Hráči zápasu: V. Němec - E. Pelckmans .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: KŘEN Filip - ADAMENKO Vasyl, LIUSIK Dmytro.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Rapotice doma body jen tak neztrácí a nad Šebkovicemi s přehledem zvítězí.