Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice si zastřílely v Radoticích


Branky


6

Vedoucí tým soutěže z Hrotovic si přivezl z radotické půdy snadné vítězství 1:9

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nadělil bůra

V neděli Hrotovice za velmi horkého a slunečného počasí odehrály utkání na půdě Radotic. Všichni očekávali těžký souboj, ať už kvůli počasí, nekvalitnímu a malému hřišti, fotbalovým kvalitám soupeře nebo jeho agresivním fanouškům. Z předchozích zápasů oslabené Radotice ale do tohoto utkání nevstoupily vůbec dobře a již od začátku nechaly vynikat hosty. V 5. minutě se poprvé uvolnil Pavel Padělek a svojí trefou nastartoval další gólovou hitparádu Hrotovic. Pár minut po něm zvyšoval Michal Mlejnek, poté ve 20. minutě František Strohmer, o deset minut později opět Pavel Padělek a před koncem druhé půlky ještě jednou Michal Mlejnek. Do šaten se tedy šlo za rozhodnutého stavu 0:5. 

Hosté pokračovali v kanonádě

Druhý poločas se nesl ve stejném rytmu. U domácích byl znatelný úbytek sil, zatímco hosté hladoví po dalších brankách nepřestávali útočit. Ve 47. a 60. minutě dvakrát zvyšoval Jan Votava a po něm v 81. a 89. minutě Radek Fiala. Domácím se podařilo z prodlouženého autu snížit veliký rozdíl alespoň jednou brankou. Hosté pak ještě měli těsně před koncem možnost zarovnat skóre na deset branek, nabídnutou penaltu ale Tomáši Novotnému vychytal domácí Zdeněk Kapinus. Výsledné skóre se tedy zastavilo na stavu 1:9.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, jednatel: Všichni očekávali těžký souboj, ať už kvůli počasí, nekvalitnímu a malému hřišti, fotbalovým kvalitám soupeře, který zápas s přehledem vyhrál



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
Z. Kapinus [-] - M. Sevelda [-] , P. Tobolka [-] - M. Habich [-] - J. Nevěčný [-] (75. M. Tobolka [-] ) - L. Sevelda [-] , O. Šťastný [-] , P. Sevelda [-] , M. Jeleček [-] , M. Liška [-] , V. Vyhnálek [-]

Sokol Hrotovice
E. Pokorný [-] - L. Dvořák [-] , M. Růžička [-] (76. L. Nevtípil [-] ) - J. Kučera [-] , F. Strohmer [-] , L. Škoda [-] - J. Votava [-] (73. L. Šabata [-] ) , M. Mlejnek [-] (60. R. Fiala [-] ) - J. Petřek [-] (60. Z. Kovář [-] ) , T. Hadraba [-] , P. Padělek [-] (76. T. Novotný [-] )

ŽK: 44. M. Habich - 44. J. Petřek .
Hráči zápasu: R. Fiala .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - NEVĚČNÝ Jan (N), FIALA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Souboj devátého s prvním. Osobně jsem v Radoticích několikrát hrál (před vážným zraněním kolene), a nikdy se mi tu nehrálo dobře. Malé hřiště, spousta soubojů, nešlo kombinovat. A nutno podotknout, že domácí diváci na nás nenechali niť suchou. To jsem ještě nikdy nezažil. Za mě v tomto utkání zvítězí kluci z Hrotovic, kteří mají kvalitnější kádr. Ale určitě to nebude nějakým velkým rozdílem. Hrotovice jsou leader tabulky a každý se na ně bude chtít vytáhnout.
Nutno podotknout, že Hrotovice bude po 3x v řadě pískat Nováček Ivo.