2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


14. P. Furiš , 79. M. Furiš - 11. M. Dohnal , 54. V. Hekrle , 80. V. Kos , 86. O. Vrbka
7

Druhý celek soutěže z Předína si přivezl z horké půdy Rouchovan

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Rouchovany přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Předína. V minulém kole si Rouchovany přivezly bod z Radotic po remíze 3:3. Fotbalisté Předína zvládli domácí zápas proti Jemnicku B v poměru 4:2. Předínu tak stále patří druhá příčka tabulky jen dva body za vedoucími Hrotovicemi. Na podzim se radoval z devastující výhry 14:2 Předín. Takže Rouchovany měly hodně co napravovat. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Začátek zápasu přinesl zajímavou podívanou. Jako první v zápase se střelecky prosadili hosté, které poslal do vedení Michal Dohnal a favorit zápasu z Předína šel do vedení 0:1. Jenže radost hostujícího celku netrvala dlouho a ve 14. minutě se začalo zásluhou Patrika Furiše prakticky odznova - 1:1. Potom měli oba celky šancí na rozšíření brankového konta, ale oba gólmani již byli proti. A tak se odcházelo do kabin za otevřeného stavu. Domácí Rouchovany tak měly jistotu, že se nebude opakovat podzimní hororový scénář. 

Hosté urvali výhru ve svůj prospěch

Ve druhém poločase šli v 54. minutě opět hosté zásluhou Vojtěcha Hekrleho do vedení, ale v 79. minutě opět domácí Miroslavem Furišem vyrovnal - 2:2. V 80. minutě ale Vojtěch Kos hned vrátil hostům vedení, které ještě pojistil Ondřej Vrbka - 2:4.



Ohlasy k zápasu



Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Zápas byl opět ve svižnějším tempu a zase nás poněkud zlobila koncovka. S více štěstím jsme mohli jít o poločase do kabiny za stavu 4:0, ale to je fotbal. Domácí srovnali neskutečným rohem, a tak byl poločas nerozhodný. V druhé půli už byla koncovka zase o něco šťastnější, i když domácí měli jen minimum šancí smolně nám to tam padlo. Naštěstí se nám povedlo dát obratem gól a pak navýšit vedení.



Sestavy


1.SK Rouchovany
F. Horký [-] - D. Fiala [-] (81. R. Škarabela [-] ) , T. Havelka [-] , D. Polášek [-] , M. Salák [-] , L. Ludvík [-] (61. J. Maša [-] ) , J. Michal [-] , H. Stojar [-] , R. Havelka [-] , M. Furiš [-] , P. Furiš [-]

Předín
P. Frenc [-] - O. Vrbka [-] , F. Dvořák [-] (89. L. Michálek [-] ) , V. Hekrle [-] , M. Dohnal [-] (74. V. Kos [-] ) , T. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] , V. Báňa [-] , R. Michálek [-] , M. Šindelář [-] , K. Babor [-]

ŽK: 34. M. Furiš , 77. T. Havelka - 68. V. Vídenský .
Hráči zápasu: P. Furiš - P. Frenc .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - LIUSIK Dmytro, DRIML Erik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tady není o čem, jasná výhra Předína. Rouchovany už nejsou tak silné.