Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2022 17:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B zvládly dohrávku s Pyšelem


Branky


6

V souboji dvou týmů bojující o záchranu si domácí Kouty poradily snadno s Pyšelem v poměru 5:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

Kouty B přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Pyšelu. Šlo o šlágr kola dvou týmů bojující o záchranu. V minulém kole si Pyšel připsal jeden bod za remízu 1:1 s Opatovem. Kouty B v posledním zápase potrápily vedoucí tým soutěže z Hrotovic, se kterým podlehly nejtěsnějším skórem 2:3. Kouty sice na Pyšel ztrácí čtyři body, ale s jedním zápasem k dobru. Na podzim se radoval z těsné výhry 2:1 Pyšel. Zápas se hrál za pochmurného fotbalového počasí. Ze začátku zápasu se oba týmy nejprve oťukávaly a poté již udeřili domácí. O úvodní dvě branky se postaral ve 12. a 21. minutě Martin Mašek - 2:0. Domácí se tak dostali do herní pohody, kterou završil ve 39. minutě Vít Navrátil a stanovil tak poločasové skóre na 3:0. O vítězi důležitého utkání tak bylo téměř rozhodnuto. 

Domácí si výhru pohlídali

Také po přestávce pokračovali domácí ve své hře a v 58. minutě přišla další branka do hostující sítě, o kterou se postaral Jiří Hrůza - 4:0. O vítězi zápasu tak bylo rozhodnuto, přesto dokázali hosté v 77. minutě snížit Davidem Kupským na 4:1. Ale poslední slovo měli nakonec domácí borci, když se zasloužil o závěrečnou tečku zápasu v 87. minutě Marek Dočekal - 5:1.



Sestavy


SK Kouty B
V. Dohnal [-] - V. Navrátil [-] (49. P. Dočekal [-] ) , A. Vrtal [-] , D. Stejskal [-] , M. Vrzal [-] (65. F. Neuman [-] ) , M. Mašek [-] , S. Čech [-] , J. Růžička [-] (46. A. Dočekal [-] ) , J. Hrůza [-] , M. Dočekal [-] , J. Koděra [-] (46. J. Veleba [-] )

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - D. Moudrý [-] , D. Šubert [-] , J. Hejátko [-] , D. Šabacký [-] - D. Kupský [-] , A. Fila [-] , F. Dvořák [-] - M. Šabacký [-] (61. J. Čapo [-] ) - M. Široký [-] , L. Tůma [-]

ŽK: 86. J. Hejátko .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - VÍDENSKÝ Bohumil, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou týmů o záchranu. Je to zápas o 6 bodů. Věřím domácím, že toto utkání zvládnou za 3 body.