2:3
(1:2)
14. J. Votava
25. J. Votava (p.)
68. M. Mlejnek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice vydřely výhru v Koutech B


Branky


21. M. Mašek , 89. P. Šipoš - 14. J. Votava , 25. J. Votava (p.) , 68. M. Mlejnek
8

Vedoucí tým soutěže z Hrotovic si připsal na půdě Koutů B velmi vydařenou výhru 2:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Důležité utkání čekalo oba týmy v nedělním utkání mezi domácími Kouty a Hrotovicemi. Vedoucí Hrotovice nechtějí ztratit ani bod, zatímco Kouty bojují o udržení v soutěži. Chvíli po začátku utkání se výrazně zhoršilo počasí a začalo pršet, což bylo nepříjemné jak pro hráče, tak i pro diváky. Náročný mokrý terén se odrážel na výkonu obou týmů. Ve 14. minutě ale přišlo první veselení hostů, kdy si na krásný centr před bránu naběhl Jan Votava, ten se díky svým zkušenostem nemýlil a otevřel skóre. Pár minut po něm se ale přímo z rohu podařilo domácímu Martinu Maškovi srovnat. Tuto branku musel ale potvrdit až asistent rozhodčího. Hosté se nezalekli a nadále útočili na branku domácích. Ve 25. minutě pronikl do velkého vápna Michal Mlejnek a domácí obraně nezbylo než ho faulovat. Z pokutového kopu vrátil vedení Hrotovicím opět Jan Votava. 

Hosté si výhru pohlídali

V celém zápase Hrotovice provázela smůla v koncovce, kdy několikrát šli sami na brankáře, neúspěšně. Ani střely z dálky se na mokrém povrchu nedařily, až v 68 minutě napřáhl Michal Mlejnek a přes brankáře pod břevno zvýšil na 1:3. Domácím se ještě minutu před koncem utkání podařilo smolným centrem snížit na 2:3, další drama se ale neudálo a Hrotovice si tak odvezly další 3 body za vítězství.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, jednatel: V celém zápase Hrotovice provázela smůla v koncovce, kdy několikrát šli sami na brankáře.



Sestavy


SK Kouty B
T. Riedl [-] - P. Šipoš [-] , P. Dočekal [-] , V. Navrátil [-] , A. Dočekal [-] (78. F. Neuman [-] ) , M. Mašek [-] (68. J. Navrkal [-] ) , Z. Doležal [-] , S. Čech [-] , F. Neuman [-] , L. Mašek [-] , A. Vrtal [-] (46. J. Koděra [-] )

Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - F. Strohmer [-] (77. E. Pokorný [-] ) , M. Mlejnek [-] , J. Kučera [-] , J. Votava [-] , M. Hrůza [-] , L. Šabata [-] (77. R. Fiala [-] ) , M. Růžička [-] , L. Škoda [-] , T. Hadraba [-] , L. Dvořák [-]

ŽK: 65. T. Riedl - 85. J. Votava .
Hráči zápasu: T. Hadraba .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - NOVÁČEK Jakub (N), ŠABATA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tým Koutů neznám, ale podle postavení v tabulce bojují o přežití v soutěži. Věřím tomu, že se Hrotovičtí konečné rozstřílí a v Koutech zvítězí vysokým brankovým rozdílem. Vše samozřejmě bude záležet, jestli o záchranu bojující Kouty pošlou někoho z áčka nebo ne. Pokud ano, tak to úplně změní obraz hry a utkání bude vyrovnané. Pokud nepošlou, bude z toho jednoznačná záležitost pro Hrotovice.