Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B doma s Kouty B si zastřílely


7

V souboji dvou rezervních týmů se podle předpokladů radovaly domácí Moravské Budějovice, které porazily Kouty po hokejové přestřelce 7:5

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Kyzlink dal všechny čtyři branky

Hned tucet branek nabídlo domácí utkání Moravských Budějovic B. Ta se do první šance dostala proti rezervě Kout již ve 4. minutě. Ondřej Nedvědický našel centrem přesně na nohu Tomáše Kyzlinka, ale ten mířil z voleje nad. V 8. minutě vybízel Astrit Kabashaj na zadní tyči ke skórování Petra Bendu, ale tomu scházely centrimetry. O minutu později už se domácí rezerva přeci jenom dočkala. Miroslav Buďa našel ve vápně volného Tomáše Kyzlinka a ten propálil první poločas chytajícího Víta Navrátila. Odpověď hostů mohla přijít ve 12. minutě. Michaela Růžička však v samostatném úniku výtečně vychytal Ondřej Dvořák. Po dvaceti minutách hry se skóre měnilo podruhé. Astrit Kabashaj si po hezkém pasu za obranu pohrál s dvojicí obránců, míč na vápně přiťukl Tomáši Kyzlinkovi a ten míč uklidil na přední tyč - 2:0. Ve 28. minutě nachystal Tomáš Kyzlink míč Tomáši Michalovi, ale ten pálil z hranice vápna volejem nad. O tři minuty později měl Tomáš Michal na hlavě tutovku, když mu přistál míč na čele po rohu Matea Premara. Tomáš si na svoji chvíli však musel ještě poločas počkat, neboť mířil z malého vápna vedle. O minutu později se připomněli hosté z Kout. Chybu v domácí obraně dokonale využil Michael Růžička, jenž efektivně i efektně přeloboval Ondru Dvořáka - 2:1. Hosté se však neradovali dlouho. Hned minutu na to totiž propadl míč k Tomáši Kyzlinkovi a ten ho hlavou uklidil do protipohybu brankáře a zkompletoval hattrick - 3:1. Ve 36. minutě se ke své oblíbené disciplíně dostal Miroslav Buďa. Jeho dalekonosná střela však letěla nad branku. O dvě minuty na to měl Buďa šanci vystřelit znovu, ale ještě našel uličkou Tomáše Kyzlinka a ten pálil přesně po víko - 4:1. Čtyři minuty před koncem řádné hrací doby prvního poločasu střílel Patrik Šipoš. Jeho dělovka však Ondřeje Dvořáka pouze hezky protáhla. 

 

 

Po pauze pokračovala kanonáda

Druhý poločas pokračovala kanonáda. V 53. minutě hry pálil těsně vedle Benda, dalších deset minut na to překopl branku v tutovce Tomáš Kyzlink. První gól druhé půle přišel v 66. minutě, kdy se z druhé vlny rozběhl Jan Benda, toho vybídl ke skórování Zdeněk Škoda a Jan Benda zakončením na zadní tyč překonal hostujícího brankáře. Hned minutu na to však po dalším nedorozumění v domácí obraně snížil Patrik Šipoš - 5:2. Hosté se však opět radovali pouze minutu. V 68. minutě totiž přišel čas ostříleného Tomáše Michala, který stejně jako Jan Benda mířil přesně na zadní tyč - 6:2. V 75. minutě dostal za obranu v první půli chytající, a v druhé půli hrající v poli, Vít Navrátil, který opět přeloboval vyběhnuvšího Ondřeje Dvořáka - 6:3. Jak už trošku bylo v tomto zápase zvykem, hned minutu na to skórovala domácí benfika. Jan Benda našel ve vápně Tomáše Kyzlinka a ten podél brankáře opět skóre navýšil - 7:3. V 80. minutě diváci stále neměli branek dost a tak se prosadili hosté. Vít Navrátil opět využil chyby v domácí obraně a opět přeloboval domácího brankáře - 7:4. V 83. minutě utekl hostující obraně Tomáš Kyzlink a přihrál před prázdnou branku střídajícímu Lukáši Jenerálovi. Ten se ovšem šance zalekl. Poslední tečka v podobě gólu patřila hostům. Vít Navrátil dostal dostatek prostoru a dokonal hattrick - 7:5. V 90. minutě ještě viděl červenou kartu po druhé žluté Ondřej Nedvědický, ale to bylo již všechno.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice B
Dvořák Ondřej, hráč: Skvělá podívaná pro diváka. Sice jsme inkasovali hodně gólů, ale hlavně že zůstaly tři body doma.




Sestavy


SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - P. Benda [-] , M. Premar [-] , T. Kyzlink [-] , A. Kabashaj [-] (81. L. Jenerál [-] ) , Z. Škoda [-] , O. Nedvědický [-] , M. Buďa [-] , T. Michal [-] , L. Stehlík [-] , J. Povolný [-] (56. J. Benda [-] )

SK Kouty B
M. Mašek [-] - T. Havlíček [-] , D. Chládek [-] , P. Dočekal [-] , P. Šipoš [-] (74. T. Mašek [-] ) , A. Dočekal [-] , M. Růžička [-] , J. Navrkal [-] , F. Neuman [-] , A. Vrtal [-] , V. Navrátil [-]

ŽK: 49. A. Kabashaj , 60. O. Nedvědický . ČK: 90. O. Nedvědický .
Hráči zápasu: T. Kyzlink - V. Navrátil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KVAPIL Josef - SVOBODA Ondřej, ESTERKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Budějovice jsou doma silné a proti o záchranu hrajícím Koutům s přehledem zvítězí.