0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B nestačily na Okříšky B


Branky


7

V souboji dvou rezervních týmů si domácí Šebkovice proti Okříškám připsaly hubenou výhru 0:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

V první polovině zápasu byli hosté lepším týmem a dobře kombinovali po zemi.  Ve 27 minutě musel být střídán pro zranění hostující Kolbábek, jeho místo zaujal dorostenec Pařízek a o 10 minut později utkání rozhodl jedinou brankou. Po nahrávce Kamila Kresy za obranu si počínal jako zkušený mazák. Udělal kličku gólmanovi a pohodlně skóroval do prázdné branky.  

 

 

 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Ve druhé půli domácí posílili útok a byli to oni, kdo diktoval hru. Nátlaková a silová hra, která mnohdy hraničila s hrubostí dělala hráčům okříšské Benfiky značné problémy. Největší šanci na vyrovnání měli domácí zhruba po hodině hry, ale branka byla útočníkovi malá, i když střílel do prázdné a z metru. Další šance Šebkovic za svá záda nepustil skvěle chytající Trnka. V závěru mohl zažít krásnou premiéru v mužích debutující 15-ti letý Bulant, ale jeho pokus zastavila tyč.



Ohlasy k zápasu



SK Huhtamaki Okříšky B
Brychta Bohuslav, trenér: Kluci si vítězství dneska poctivě vydřeli a ubojovali. Tento zápas bolel, o to víc si toho cením. Mohli jsme dohrávat v klidu, šancí jsme měli dost, zejména v první půli"



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
F. Brada [-] - V. Němec [-] , J. Svoboda [-] (61. M. Rybka [-] ) , S. Zikmund [-] , L. Ryvola [-] , T. Bílek [-] (71. P. Tržil [-] ) , Š. Voznica [-] (45. E. Pelckmans [-] ) , D. Kašpárek [-] (79. R. Černý [-] ) , Š. Dvořák [-] , J. Fejta [-] , J. Holčapek [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Dočkal [-] , T. Binka [-] , J. Kolbábek [-] (27. M. Pařízek [-] ) , J. Novotný [-] (68. D. Nejedlý [-] ) , L. Mašek [-] , K. Kresa [-] , F. Koreš [-] , J. Jůza [-] , K. Vostal [-] (82. ) , M. Večeřa [-]

ŽK: 71. S. Zikmund , 75. D. Kašpárek - 85. T. Binka , 87. M. Pařízek .
Hráči zápasu: L. Ryvola - M. Trnka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - SOUČEK Daniel, PADĚRA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

hosté z Okříšky jsou kvalitnější a v tomto utkání zvítězí.