Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany porazily Třebenice


Branky


7

Fotbalisté Třebenic nestačily na Rouchovany a nadále okupují poslední pozici

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Rouchovany přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Třebenic. Oběma týmům se v minulém kole vůbec nedařilo. Třebenice nestačily na Jemnicko B a klesly na poslední příčku tabulky. Na tu je poslaly Kouty B, které trochu nečekaně porazily právě hostitele tohoto utkání celek Rouchovan. Ty se určitě budou chtít před svými fanoušky rehabilitovat. Na podzim se překvapivě radovaly z výhry Třebenice, které porazily Rouchovany 3:1. Ty tak měly svému soupeři hodně co vracet. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Začátek zápasu vyšel domácímu týmu, který poslal v 15. minutě do vedení Jakub Michal - 1:0. To domácí tým uklidnilo a pouštěl hosty do minimum šancí, se kterými si domácí dokázali poradit. Sami ale také podnikaly útočné akce a jednu z nich dokázal využití ve 44. minutě Miroslav Furiš a domácí šli do kabin že slibným vedením 2:0.

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhém poločase toužili hosté ještě zdramatizovat zápas, což se podařilo v 59. minutě Ladislavu Štveráčkovi, který snížil na 2:1. Jenže tento moment domácí nesložil nýbrž nakopnul a v 63. minutě nejdříve Patrik Furiš a o dvě minuty později svou druhou brankou v zápase Jakub Michal zajistily Rouchovanům výhru 4:1.



Ohlasy k zápasu



Horácký klub Třebenice
Svoboda Ondřej, hráč: Zápas v Rouchovanech byl pro nás velmi těžký z psychického hlediska, protože už nutně potřebujeme body pro záchranu. Bohužel, když prohrávate už od patnácté minuty prohráváte, hraje se špatně. Do poločasu jsme sice mohli vyrovnat, ale místo toho přišel gól do naší branky. Po poločase se nám podařilo snížit z přímého kopu, pak jsme ale zase inkasovali. Zbytek zápasu už to byla spíš křečová snaha o vyrovnání, které bohužel nepřišlo. Chybí nám zakončení, herně jsme domácí Rouchovany zvládali, takže to nebyla ostudná prohra. Musíme dále bojovat.



Sestavy


1.SK Rouchovany
F. Horký [-] - M. Vítek [-] (75. R. Škarabela [-] ) , D. Polášek [-] , L. Ludvík [-] , J. Králík [-] , D. Vítek [-] , J. Michal [-] (87. J. Maša [-] ) , H. Stojar [-] (49. D. Fiala [-] ) , R. Havelka [-] , M. Furiš [-] , P. Furiš [-]

Horácký klub Třebenice
D. Holoubek [-] (46. O. Svoboda [-] ) - M. Filipec [-] (34. F. Rymeš [-] ) , L. Štveráček [-] , J. Fiala [-] , D. Vrbka [-] , P. Vrbka [-] , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , L. Svoboda [-] , M. Ondráček [-] , V. Fiala [-] (57. L. Slavík [-] )

ŽK: 29. M. Furiš , 65. D. Fiala - 88. O. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Michal - L. Štveráček .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KALINA Oldřich - CEJPEK Radek, HORKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Rouchovany v minulém kole překvapivě nestačili na Kouty B. Třebenice zase hrají o záchranu a mezi nimi, Kouty a Pyšelem se rozhodne kdo spadne do 4té třídy.
Domácí si to pohlídají a v tomto utkání zvítězí.